MaciekPL Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Od razu inaczej w środku, jeszcze dekor zegarów zmienić i będzie git. Ta gałkę obroc w końcu , czy chinczyk tak zrobił że nie można?
liquid8p Opublikowano 17 Października 2019 Autor Opublikowano 17 Października 2019 5 minut temu, MaciekPL napisał: Od razu inaczej w środku, jeszcze dekor zegarów zmienić i będzie git. Ta gałkę obroc w końcu , czy chinczyk tak zrobił że nie można? Dzięki zegary też pewnie pójdą w black. Gajgę da się obrócić, muszę zdjąć górny oring i go odwrócić po prostu. W jakiś dzień się tym zajmę
instruktor83 Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Fajnie wygląda teraz tunel Black robi fajna robotę, jest tylko jeden dekor ,który widzi mi się bardziej , ale dostać go.......To jak trafić lottobeufort
RaV22K Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Samemu wymieniałeś ? Bardzo ładnie ? ja jak robiłem to tak długo ze myślałem ze oszaleje a do tego wpadło mi zabezpieczenie od zapalniczki do wybieraka i zablokował skrzynie - lawetą zabrano auto
liquid8p Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 Jak mam być szczery, to mam mieszane uczucia co do dekoru piano. W sensie że nie wiem czy jest ładniej niż było, ale na pewno inaczej. Przez prawie 5 lat był srebrny i przyszedł czas na zmianę. Hehe Rafał, to ładnie tam cudowałeś. Ja już kiedyś rozbierałem tunel więc wiedziałem, jak się za to zabrać
MaciekPL Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 8 godzin temu, instruktor83 napisał: Fajnie wygląda teraz tunel Black robi fajna robotę, jest tylko jeden dekor ,który widzi mi się bardziej , ale dostać go.......To jak trafić lottobeufort Był na allegro dobre pół roku
liquid8p Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 Jest nieźle, pozostaje jeszcze ogarnąć dekor między zegarami
MaciekPL Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 1 godzinę temu, liquid8p napisał: Jest nieźle, pozostaje jeszcze ogarnąć dekor między zegarami Ten dekor coś nie do końca wszedł jak powinien.
kamelus_ Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 1 godzinę temu, MaciekPL napisał: Ten dekor coś nie do końca wszedł jak powinien. Wygląda to jak jakaś nakładaka na dekor. Chińczyk?
liquid8p Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Tak to jest nakładka, gdyby mi się znudziło zawsze mogę wrócić do poprzedniej wersji w minutę Wprawne oko macie, kupiona na ali i całkiem nieźle wykonana. Edytowane 18 Października 2019 przez liquid8p
liquid8p Opublikowano 20 Października 2019 Autor Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Wczorajsze spotowanie Edytowane 19 Stycznia 2020 przez liquid8p
liquid8p Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Mały aktual, wpadły LEDy do halogenów i świateł cofania. Szczególnie mod polecam z tyłu, zwykłe wsteczne żaróweczki tylko coś tam świecą. Ledy bardzo dobrze oświetlają mocno zaciemnione miejsca, znacznie to ułatwia cofanie
instruktor83 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Godzinę temu, liquid8p napisał: Mały aktual, wpadły LEDy do halogenów i świateł cofania. Szczególnie mod polecam z tyłu, zwykłe wsteczne żaróweczki tylko coś tam świecą. Ledy bardzo dobrze oświetlają mocno zaciemnione miejsca, znacznie to ułatwia cofanie bardzo podoba mi się te Ledowe oświetlenie wsteczne np. w A6 c7 po lifcie , powiedz mi czy ty uzyskałeś podobny efekt?
liquid8p Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 W c7 po lifcie jak dobrze pamiętam jest już pasek led. W a5 jest po prostu zarówka. Nie wiem czy uzyskałem lepszy efekt wizualnie, ale na pewno ledy które zamontowałem świecą mocniej i dobrze oświetlają zaciemnione miejsca. Jest znacznie łatwiej przy cofaniu. Mniej więcej u mnie wygląda to tak jak na filmie poniżej: 1
liquid8p Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 Wymieniłem osłonę airbaga, lekki strach był bo to jednak pirotechnika. Ale poszło jak po maśle Gdyby ktoś potrzebował pomocy w rozebraniu poduchy, to służę pomocą Niedługo wleci kolejny mod
liquid8p Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 10 minut temu, kamelus_ napisał: Czemu wymieniałeś? Stara osłona była podrapana i przetarta w kilku miejscach. Brzydko to wyglądało.
serek92 Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Fajnie porobiona a5??? możesz powiedzieć na co montowaleś lotkę na klapie?;)
liquid8p Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 3 minuty temu, serek92 napisał: Fajnie porobiona a5??? możesz powiedzieć na co montowaleś lotkę na klapie?;) Dzięki, lotka jest zamocowana na klej do szyb. Ważne żeby to był klej do szyb, nie klej do luster. Zewnętrzne listwy s-line też są na klej do szyb. Trzyma już 3 lata i nie chce odpaść
serek92 Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Dzięki za cenną uwagę bo przymierzam się do montażu i siebie podobnej??
Rekomendowane odpowiedzi