cyborg78 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Czy ktoś ma jakąś sprytną metodę na zdjęcie osłon tylnych słupków w sedanie? Moje musiałem zdjąć i obydwie popękały, byłem na szrocie w sobotę po kokpit i przy próbie zdjęcia osłony słupka też się połamała.. One są kruche jak ze szkła, do tego maja mocno trzymające klamry, jak je zdemontować bez łamania? Ewentualnie może ma ktoś zdemontowane jasne na sprzedaż? Edytowane 6 Grudnia 2015 przez cyborg78
jacek70 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pamiętam że kiedyś w b5 też ciężko schodziły. W miejsce gdzie klamry trzymają psykałem białym smarem Bool. Pomogło.
marasekm Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Też chętnie poznam sposób na ściągnięcie tego badziewia.
cyborg78 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nikt więcej nic nie dopowie..? Problem opanowany.. Na kolejnym szrocie oslony zeszly bez większego problemu, jak je obejrzałem to sa jakby z innego tworzywa, dużo bardziej elastycznego niż te moje. Dodatkowo maja uchwyty do rolety tak wiec wyjąłem tez półkę z ory roletą i trzecim stopem;)
marasekm Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 A to nie są przypadkiem słupki z polifta?? Do przedlifta nie będą pasować.
cyborg78 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Hmm, raczej nie, to auto to był rocznik 1995 ale jutro się upewnie Oslony pasuja, widocznie jakas wypasiona wersja to była;) Edytowane 23 Grudnia 2015 przez cyborg78
marasekm Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 No to dobrze wiedzieć, że są jeszcze jakiś niełamliwe do przedliftów
Rekomendowane odpowiedzi