robert16zgas Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pany gdy jadę jedynką dodam gazu i puszcze gaz słychąć stuknięcie, dzieje sie to tylko na pierwszym biegu, co to ?
buka1207 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) zawieszenie zmieniales ostatno? Edytowane 7 Grudnia 2015 przez buka1207
robert16zgas Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 Przeguby i drążki, ktoś mi mówił że to może być poduszka silnika
greg2505 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 posłuchaj jeszcze przy cofaniu, jak też będzie stuknięcie to urwana poducha skrzyni
buka1207 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 nie zawsze ja tydzien temu tak mialem posłuchaj jeszcze przy cofaniu, jak też będzie stuknięcie to urwana poducha albo skrzynia padła mi tak się ostatnio zrobiło na początku na wstecznym drzała cała buda a puzniej juz na wszystkich biegach był opór jest juz nowa skrzynia od tygodnia jak na razie wszystko gra
aker Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie wiem jak dwumasa ale też podobne reaguje jak już jest zmęczona.
Rekomendowane odpowiedzi