Skocz do zawartości
IGNOROWANY

lampka ostrzegawcza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie mam pytanie bo nie świeci mi lampka w drzwiach ta czerwona z prawej strony żarówka wymieniona wszystkie kostki połączone i nie wiem co z tym robic ?? wszystkie działaja oprocz pasazera z tylu autko to audi a4 b5 polift 2000 prosze o pomoc...ewentualnie co mam sprawdzic?

Opublikowano

Sprawdź czy gdzieś się przewód nie załamał. Może w przelotce drzwi...

Opublikowano

Bo ogolnie zaczelo sie od tego ze lampka z tylu nie swiecila poprawilem luty dzialala potem znowu przestala zwarlem podsufitowa lampke wywalilo bezpiecznik a potem po wymianie nie dz4alala ta jedna ostrzegawcza w drzwiach z tylu i od tamtej pory nie wiem

powodem nie świecenia był pękniety kabel :) a wytłumaczy mi ktos co robi ekranowany kabel w klapie bagaznika? ja niestety go przecialem i zniknela mi antenka z zegarow a teraz jest nie podlaczony i antenka wrocila na swoje miejsce jak dobrze to połączyc dosztukowac kable kostki? bo obecnie zalozylem dwie kostki choc to malo trafne chyba rozwiazanie.... a kable juz byly robione bo widac slady lutowania jedyna wada operacji przy klapie jest to ze te kable sa strasznie krotkie...