Tub Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam, nie działa elektryczna regulacja odcinka lędźwiowego oraz regulacja fotela "pod kolanami". Po naciśnięciu regulacji, słychać, że "coś się tam dzieje", ale nic poza tym. Reszta regulacji działa bez zarzutu. Macie jakiś pomysł na to ?
szakal222 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tak przeklete pretyod regulacji pewnie pekly ,musisz sprAwdzic
Tub Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jest ktoś ze Śląska kto mógłby na to zerknąć, ew. naprawić ? : )
szakal222 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Niewiem sam swojego nie zrobolem bo nie mam pojecia jak to dziabnac ,jest na gforum metoda zrobienia tego,trzeba szukac
Tub Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Może znajdzie się ktoś, kto potrafi to zrobić.. miejmy taką nadzieje. Ja też nie mam pojęcia jak się za to zabrać niestety
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Poszukaj w warsztacie bo było o naprawie tego odcinka lędźwiowego.
Rekomendowane odpowiedzi