globi1234 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam. Wymieniłem słupek w mojej audi bfb na awt i teraz dopadla mnie wymiana napinacza łańcucha. Wiecie moze jaka jest roznica w napinaczasz ? A moze sa takie same? Do kórego mam kupić?
orionek65 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Głowica została bfb? Jak tak to szukaj do avj/bfb/bex, ale czy jest miedzy nimi jakieś różnice to nie wiem- wątpię. Niech sie wypowie ktoś bardziej ogarnięty w temacie.
globi1234 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Blok i glowica jest od awt tylko mise wymieniłem i juz tak rok jeżdze. Napinacz i łańcuch tez juz wymieniałem za 1000zł chinol z gornej półki:-) Przymierzam sie so orginału dlatego pytam. Prosze o pomoc
globi1234 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 A może ktos polecić napinacz na ktorym pojeżdze oprócz orginalnego ? Czy tylko orginał za 2400?
kawowy19 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 poczytaj forum. Było mnóstwo tematów odnośnie chińskich napinaczy itd itp
Rekomendowane odpowiedzi