Makale Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/239499-automatyczna-wentylacja/ Jak założę sam panel + zrobię wentylację to po montażu samego panelu menu nic nie koduję tylko koduję dopiero przy wentylacji tak ? Jeżeli nie mam (jeszcze) ani czujników ciśnienia ani webasta to coś ciekawego w tym menu będzie oprócz tej wentylacji ? Cytat z tego tematu: i to wszystko, jedyny minus że pojawi się błąd w klimatroniku i zegarach o braku komunikacji z dodatkowym modułem wentylacji, ale w niczym to nie przeszkadza. Co to za moduł i od czego ?
Bromchit Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Oprócz tych co wymieniłeś, ustawienia daty, zegara (o ile nie masz radiowego), i sygnalizacji przekroczenia prędkości, byś może jeszcze coś o czym zapomniałem, przy okazji sprawdzę Cytat z tego tematu: i to wszystko, jedyny minus że pojawi się błąd w klimatroniku i zegarach o braku komunikacji z dodatkowym modułem wentylacji, ale w niczym to nie przeszkadza. Co to za moduł i od czego ? Solar dach Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Bromchit
_quattro_ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 byś może jeszcze coś o czym zapomniałem Można jeszcze decydować co ma wyświetlać komp - średnie spalanie, chwilowe spalanie, czas przejazdu, średnia prędkość
Makale Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 To to z FIS'a zwykłego Wszystko jasne. Szkoda tylko, że dziury w dachu nie mam W drugim autku jest solar i w lato sprawuje się świetnie, a u siebie przynajmniej bym miał wentylację
_quattro_ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zapomniałem jeszcze, że można zmienić język i decydować czy ma wyświetlać RDS na FIS 1
Rekomendowane odpowiedzi