Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AVJ 1.8T 150PS - PO MAPIE ŚLIZGA SPRZĘGŁO POMOCY ! wykresy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gregor mieszka odemnie 40km to można latać teraz na mody :banan:
to za pojechanie do kogoś innego powinieneś dostać po łbie :P
Opublikowano

Coś z osprzętu zmieniałeś , czy tylko sam program ?

wywaliłem kata i wstawiony Dp, wymieniona uszczelka od turbiny ,uszczelka od pokrywy zaworów,i zmieniony olej na 5w40 millers- Wszystko zrobił gregor10

nowe przygotowania na lipiec na +300 :) gregor mieszka odemnie 40km to można latać teraz na mody :banan:

Kurcze, ten wykres od gregor10 jest ekstra! Sam cały czas myśle o takim modzie na ~195km ale co chwile sie waham, czy nie zniszcze autka :( Narazie wyczysciłem na błysk miske i pokrywe zaworów, smok i zalałem LM 5W40 SHT. Ale gdybym miał już cokolwiek robić to tylko do gregora, nawet z lubuskiego przyjadę :DPepe, a powiedz jak odczucia z jazdy, duża jest rożnica po takiej modyfikacji? :)

Opublikowano

roznica niesamowita :)))) ogromny banan autko jak dostaje 3 tys to az czuc jego odpych, I taki fajny swist przy 4 tys jak mini wrc to dlatego ze kat wywalony I dp.. ale frajda taka ze aż czasami ciężko nie cisnaąć jeden,dwa do 6 tys :D:D jeszcze jak ma kto naprawde zrobic bo w rzeszowie to spierdzielili totalnie :( kolejna zabawa to juz 320 kucy tez u gregora sie planuje :D
Pozdraiwam :)