Chmurasta Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam. Dziś kupiłem audi a4 b5 z silnikiem 1.8t o oznaczeniu anb. Wracając do domu zaczęła migać kontrolka oleju, po otwarciu maski zauważyłem, że wychlapalo olej przez bagnet na którym nie ma prowadnicy, jutro niedziela, sklepy zamknięte a potrzebuje sprawdzić stan oleju, stąd moja prośba o zmierzenia długości tej prowadnicy abym mógł jakoś sprawdzić stan oleju. Dopiero w poniedziałek będę mógł kupić nową... Na necie długości nie znalazłem. Proszę o pomoc.
rafal9119 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 troche to dziwne ze olej wywaliło. u mnie na urwanej prowadnicy bagnetu jezdziłem 2 tygodnie i nie wywaliło oleju.
lukasz51237 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 troche to dziwne ze olej wywaliło. u mnie na urwanej prowadnicy bagnetu jezdziłem 2 tygodnie i nie wywaliło oleju. Albo odma zatkana, albo pierścionki powiedziały papa.
Chmurasta Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 Co było powodem okaże się później, póki co muszę zalać olej, więc ponawiam prośbę o wymiar prowadnicy.
Rekomendowane odpowiedzi