porter Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Panowie potrzebuję jakiś prospekt montażu oświetlenia nawiewów i klamek w moim audi,jakie częsci są potrzebne i jak to rozmontować?
wojtekce Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 zgłoś sie do kuby on ma zrobione
porter Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 no tylko że Kuba miał już kabel w środku a ja wogóle tego kabla niemam i niewiem jak go tam włożyć
letallec Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja ostatnio robiłem okablowanie do podświetlanych kratek. Wystarczy trochę kabla i końcówek ze sklepu z gratami elektronicznymi. Rozebrałem oryginalne kostki w kratkach i podłączyłem do mojej własnej ostrukcji instalacji. Z zasilaniem był mały problem i musiałem dojechać do oświetlenia podłokietnika. Pewnie można łatwiej, ale ja miernikiem latałem po kostkach i był problem z zasilaniem po przekręceniu kluczyka. Dopiero w podłokietniku znalazłem stałe zasilanko Służe informacjami w razie problemów
porter Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 Narazie dzięki Letallec ,chycę się za to na przyszły tydzień,jak Byś dał radę to napisz ile wszystkie części Cię wyniosły,ja jeszcze napewno bede pytał bo z takiej elektryki jestem jan
letallec Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Kabel dostałem, kostki do zarobienia kabla kupiłem po 1PLN za komplet (męski i żeński), ale nie były idealne. Pozostały koszt 5PLN to taśma izolacyjna. Dokładałem jeszcze podświetlany cupholder (~120PLN w ASO).
ykk Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t20727.0.html
Cuber Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 zgłoś sie do kuby on ma zrobione kolego nie rób OT z tematu zamykam temat był już przerabiany na forum , wystarczy użyć opcji
Rekomendowane odpowiedzi