andriej Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam, czy da się jakoś określić numer licznika bez wyciągania go i podpinania kabla? Obecnie mam poliftowego AFNa wiec licznik VDO czerwony z wypalonym fisem, chcę kupić drugie zegary. Czy wystarczy kupić zegar VDO?
Fazii Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wystarczy że kupisz zegary z analogowym zegarkiem z cyframi 3,6,9,12
andriej Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wystarczy że kupisz zegary z analogowym zegarkiem z cyframi 3,6,9,12 a nie jest potrzebny konkretny numer zegarów? każdy z analogowym zegarkiem i fisem będzie ok?
Fazii Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Numer nie ważny. Analogowy zegarek z cyframi, bo rozumie że taki właśnie masz skoro piszesz że czerwone podświetlenie.
andriej Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 Numer nie ważny. Analogowy zegarek z cyframi, bo rozumie że taki właśnie masz skoro piszesz że czerwone podświetlenie. tak, taki mam, analogowy zegarek i czerwone podświetlenie czyli zegar VDO z fis, dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi