PiterA4 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 witam kiedys znalazlem temat turbin lecz niepotrafie go odnalesc pomijajac ten temat gdzie mozna nabyc uzywke turbo awx np...chodzi mi o firme ktora sprawdza turbiny przed sprzedaza wiem ze gdzies ktos kiedys pisal otym lecz znikło mi to
Emil2006 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Kolego na dzień dzisiejszy jest problem z tymi turbinami bo mało jest nie regenerowanych w dobrym stanie chyba że chcesz regenerowana ale różnie z nimi jest niestety wiem na własnym przykładzie
lukasz51237 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Popytaj tunerów, czasami mają namiary na ludzi którzy włożyli do swoich aut mocniejsze suszary i te stare im zostały.
PiterA4 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 wiem ze mozna jezdzic i szukacuzywki ale wiem tez ze na forum ktos pisal kiedys o takiej firmie co daje gwarancje na uzywki i byla bardzo polecana
lukasz51237 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Używka może w każdej chwili puścić olej i powiedzieć papa, wątpię by ktoś dał na to gwarancję, jednak jeśli znalazłbyś kogoś kto to robi to daj znać
PiterA4 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 no wlasnie hehe wiem ze rozbierali i sprawdzali jak byla ok to szla na sprzedaz
Rekomendowane odpowiedzi