rafalinsky1906 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Od jakiegoś czas mam problem z zapalająca się kontrolką abs (AUDI A4 B5). Na początku pojawiał mi się błąd abs (czujnik lewy z przodu i z tyłu). Wymieniłem obydwa. Ich błędy na chwile znikały ale pojawiał się błąd: 00597 - Wheel Speed Impulses; Deviation 35-10 - - - Intermittent Miałem do roboty tarcze i łożyska z tyłu więc wymieniłem wczoraj komplet plus klocki. Myślałem, że po wymianie problem zniknie a tu lipa:/ To samo. Na dodatek co następny skan to pojawiają się błędy na każdym z kół. Czasem na żadnym ale wskakuje błąd 00597. Ze zrobieniem logów też był problem bo po jeździe powyżej kilkunastu metrów vag pokazywał, ze zbyt wiele błedów i zawieszał się. Po wielu próbach udało mi się zrobić: http://vaglog.pl/log_245203.html Prośba o ich analize. Już nie wiem czego się chwycić. Może ktoś z was ma jakiegoś speca od audi w krakowie? Z góry dzięki za odpowiedzi.
goldi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak jak ci napisałem na pw zacznij od prawego przodu
Rekomendowane odpowiedzi