SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam. Szukałem po forum ale nie znalazłem odpowiedniego tematu więc myślę że wam się spodoba... Prosiłbym o wypisywanie w temacie co można zrobić aby uatrakcyjnić wizualnie waszym zdaniem nasze b5 wkładając w to tylko prace a nie finanse (lub jakieś minimalne nakłady) Mam nadzieję że wątek się rozrośnie Mi prócz szlifowania kominów, ściągania znaczków to narazie nic do głowy więcej nie przyszło Liczę na waszą inwencję twórczą i pozdrawiam
!Tommy Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 polerka, regeneracja lakieru (T-cut)
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 T-cut? nie słyszałem o tym Polerka lakieru raz na kilka tygodni jak najbardziej wskazana
axemen Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 można użyć pasty do zębów (kupiona przez kogoś innego:)) trochę miękkiej szmatki i wypolerować reflektory
ognik84 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 wszystkie nawet małe prace kosztują, jak widzisz nawet polerka te parę złotych musisz zainwestować. wszystkozależy czy chcesz wydać 10 czy 1000 zł. ja nie przesadzałbym z wyglądem wizualnym audi bo można go łatwo zepsuć
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 nie chodzi mi tutaj o to żeby wypisywać oblepianie auta pseudo listwami itp... założyłem temat bo wiem że maniacy z nudów grzebią przy swoich niuńkach i często udaje im się zrobić coś z niczego co zarazem poprawia efektowność wozu niskim kosztem lub jego brakiem. [br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 13:55_________________________________________________o co chodzi z tą pastą do zębów? bo zaciekawiłeś mnie :gwizdanie:
!Tommy Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 ja polecam zrobienie ramek wokól szyb jesli Ci sie podobaja. troche roboty, koszt 50-100 zl a efekt dla mnie bomba
axemen Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 chodzi o drobne rysy na na szkle reflektora,porostu można tym sposobem odświeżyć reflektor,porostu nakładamy pastę do zębów i męką szmatką polerujemy
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 ciekawe rozwiązanie... z tym że ja żadnych reflektorów nie mam z tych lubianych przez forumowiczów więc się nie odzywam :gwizdanie:
axemen Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Tomek ja tez nie mam o robiłem polerkę ostatnio i naprawdę daje efekt nowych kloszy,oczywiście zadrapań po kamieniach wylatujących z pod poprzedzającej Ciecierówki nie usuniesz ale warto posiedzieć i sprobować odświeżyć wszystkie zewnętrze klosze
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 hmm u mnie z przodu sonary (dodam że odkąd kupiłem auto - tak dla usprawiedliwienia ) i w sumie są na nich lekkie zarysowania jakby z kamyczków... spróbuję się z tym pobawić a jakieś jeszcze innowacje ktoś wprowadzał? :> fajnie by było zebrać w jednym miejscu takie wszystkie mody [br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 14:45_________________________________________________ramki wokół szyb miałem te nie ori i zerwałem je wczoraj bo jakieś dziwne się zrobiły brzydkie te listwy idące górą... zostawiłem tylko tą co idzie pod szybami i nawet lepiej to teraz wyglada.... auto mi się znacznie ciemniejsze zrobiło bo mam ciemne szybki ciemne auto i do tego teraz ciemne stalówki z zimówkami
Dibo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Wymiana migaczy bocznych na białe - koszt kilkunastu PLN
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 trafna idea jak chcecie to potraficie kierunki białe już też mam.... :gwizdanie: czy ktoś mnie tu jeszcze zaskoczy? :>
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 ja polecam zrobienie ramek wokól szyb jesli Ci sie podobaja. troche roboty, koszt 50-100 zl a efekt dla mnie bomba No nie powiedział bym , że efekt bomba ..( widziałem jak to wygląda po paru miesiącach ) .
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 ja polecam zrobienie ramek wokól szyb jesli Ci sie podobaja. troche roboty, koszt 50-100 zl a efekt dla mnie bomba No nie powiedział bym , że efekt bomba ..( widziałem jak to wygląda po paru miesiącach ) . ja właśnie dlatego w mojej niuni zerwałem to wczoraj zostały po tym tylko te dolne i osamotnione fajnie się prezentują na ciemnym aucie :>
domjenick Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 moze myjnia i dobry wosk,cos do tapicerki i moze jakis preparacik do felg-czyste i zadbane autko zawsze wyklada atrakcyjnie...
Dibo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 ja właśnie dlatego w mojej niuni zerwałem to wczoraj zostały po tym tylko te dolne i osamotnione fajnie się prezentują na ciemnym aucie :> Wrzuć jakieś zdjęcia bo jestem ciekawy jak to wygląda.
SoMeS Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 tylko gdzie ja o tej porze znajdę światło? jak nie dziś to jutro strzelę kilka fotek
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Można też przyozdobić troszkę przód jak się komuś nudzi i to małym kosztem dobieramy się do zderzaka i wyciągamy te plastikowe wkładki a na ich miejsce możemy wtedy zamontować siatkę tuningową koszty niewielkie a efekt nieco lepszy :>
Rekomendowane odpowiedzi