Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 dodam polakierowanie przedniej dokładki zderzaka mi sie udało w tych kosztach mozna kupić daszek w przypadku Avanta mam i nie narzekam mozna kupić dodatek do paliwa STP czy jakis inny można kupić na alegro dodatkowe kieszonki do bagażnika przyklejane na rzepe i pieska z bujana głową :polew:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Wypolerować relingi !!! mozna kupić daszek w przypadku Avanta mam i nie narzekam Daj no jakie foto jak to wygląda u Ciebie
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Wypolerować relingi !!! mozna kupić daszek w przypadku Avanta mam i nie narzekam Daj no jakie foto jak to wygląda u Ciebie ty na WRke miałes zbierać mozna sobie kupic transmitre FM do Ipoda mozna zainstalowac w B6 diody w podsufitce z pakiertu oświetlenie
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Wypolerować relingi !!! mozna kupić daszek w przypadku Avanta mam i nie narzekam Daj no jakie foto jak to wygląda u Ciebie Ragga w temacie swojego OOOO mam na piewszej stronie dwie fotki z daszkiem na jednej jest swieżo po przyklejeniu co widać bo taśma jest
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 ty na WRke miałes zbierać Się zbiera sie .. Wypadało by jeszcze jakoś Viagrę..zacząć kończyć Ragga w temacie swojego OOOO mam na piewszej stronie dwie fotki z daszkiem na jednej jest Kurna mniumnie te zdjęcia Twoje Jeszcze można podrezać sobie podświetlane nawiewy w B5
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 i diody w spryskiwacze do VIAGRY pasowałyby rewelacyjnie ;P
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 i diody w spryskiwacze do VIAGRY pasowałyby rewelacyjnie ;P Zrobimy zakup grupowy ..bo i Tobie by sie przydało ze 3 metry neona rurowego w grilla wsadzić
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 ej dobrze ze o tym mówisz bo juz chciałem zamawiać dla mnie i dla Ahdao no to czekamy na reszte ;P
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 ej dobrze ze o tym mówisz bo juz chciałem zamawiać dla mnie i dla Ahdao no to czekamy na reszte ;P Święta idą..trza jebnąć choinkę :polew: Ahdao ? Brzmi jak potomek buddy Jeszcze można do 200 zł ..wymienić sobie grilla na poliftowego
Dibo Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 - Przyciemnienie szyb folią Oczywiście własnoręcznie. - Wszelkiego rodzaju wymiany zwykłych żarówek na diodowe. - W tych pieniądzach mozna dopaść jeszcze grill poliftowy albo od eSy
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ragga w temacie swojego OOOO mam na piewszej stronie dwie fotki z daszkiem na jednej jest Kurna mniumnie te zdjęcia Twoje teraz zobacz powiekszyłem foty ale juz mam jednatylko fotke z widocznym daszkiem
SoMeS Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 To może tak odnośnie mojej furmanki teraz Obszycie kierownicy skórą... można tak zrobić z tą śliczną 5-cio ramienną :>? ...biegi odpadają mam automat co do hidów... dlaczego nie mozna ich zamontować w sonarach? lamp malowanie to dla mnie wieś... więc odpada... :gwizdanie: kuferek w bagażniku też jest... "Święta idą..trza jebnąć choinkę" <-- spadłem z krzesła :polew: a myślałem że neony to wieś [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 12:42_________________________________________________a bieska z bujaną głową to już szukam pół roku jakiegoś z dobrego tworzywa :>
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zobacz sobie moją A4 ..ja mam obszytą kierownice 4 ramienną Hidy to sonarów można ..soczewka w sumie jest.. jak bedzie świecić ..to juz Ty ocenisz.. Malowanie środeczków lamp nie jest wsią...do wsi napewno możemy zaliczyć sonary
SoMeS Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 hmm ta kierowniczka wygląda jak moja a malowanie sonarów z hidami? :> mega wieś czy żal za grzechy?
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 hmm ta kierowniczka wygląda jak moja a malowanie sonarów z hidami? :> mega wieś czy żal za grzechy? Przynajmniej nie błyszczały by sie jak psu jaja
SoMeS Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 hmm to może i pomaluje na zime założyłem czarne koła to będzie taki jak wy to fajnie chłopaki mówicie "no name" a propos... http://allegro.pl/item484814186_super_kolpaki_audi_czarne_grafitowe_srebrne_16.html co myślicie? tylko bez śmiechów [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 14:19_________________________________________________oczywiście o tych czarnych mówię
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 niskobudżetowo, możesz np. jakieś nakładki na pedały zainstalować, chociaż do mnie to np. nie przemawia. Jeszcze pomyślę, co można zrobić za niewielkie pieniądze i podzielę się tym, co wymyślę
SoMeS Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 mycie auta o tej porze roku i takiej pogodzie za oknem jest modem conajmniej egzotycznym
Dibo Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Eeee tam. Jak jest na plusie i woda nie zamarza to można pucować autko
Rekomendowane odpowiedzi