domjenick Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ...ja to bym chcial garaz blisko domu-czasem juz mialem takie filmy,zeby kupic taki ogrodkowy namiot- http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductLargeImagePopup?storeId=10001&jsparm=true&imageName=89-6502904A67UC320074X.jpg&imageText= tylko jak sasiedzi by mnie zobaczyli w czasie deszczu pod czyms takim,to na plecy by sie wy***ali,bo i teraz jak przy latarce cos robie to patrza na mnie jakos dziwnie...ale wieczor,to jedyna pora,kiedy moge cos zrobic...
Dibo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak sie mieszka w domu to można myć i czyscic samemu..., w mieście nie ma jak i gdzie Zawsze możesz przykozaczyć i na parkingu pod blokiem pucować autko A tak powaznie to Cię rozumiem, kiepska sprawa
slaweq Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Taaa, pod blokiem Zaraz by jakiś sąsiad po Straż Miejską zadzwonił
Kocky Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zawsze możesz przykozaczyć i na parkingu pod blokiem pucować autko A tak powaznie to Cię rozumiem, kiepska sprawa Ostatnio widziałem jak jeden koleś z bloku w hali garażowej mył auto Mi taki pomysł nie przyszedłby do głowy
Dibo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Taaa, pod blokiem Zaraz by jakiś sąsiad po Straż Miejską zadzwonił Aż tak Cię sąsiedzi nie lubią ?
topor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja kiedys widzialem jak typ nad jeziorem auto pucowal:D:D:D:
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie jest źle... do mnie szwagier przyjeżdza 40km w jedną strone żeby autko wysprzątac ale to wpada raz na miesiąc
domjenick Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 to przez miesiac troche mu sie nazbiera w aucie
slaweq Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Taaa, pod blokiem Zaraz by jakiś sąsiad po Straż Miejską zadzwonił Aż tak Cię sąsiedzi nie lubią ? Sąsiedzi starszej daty bywaja upierdliwi bez wzgledu na to czy kogos lubią czy nie
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Na myjkach bezdotykowych są odkurzacze .. i odpowiednie miejsce do pucowanie autka Można czyścić ile się chce
domjenick Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Na myjkach bezdotykowych są odkurzacze .. i odpowiednie miejsce do pucowanie autka Można czyścić ile się chce ...a w dodatku nie jest to drogie...
Dibo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie jest źle... do mnie szwagier przyjeżdza 40km w jedną strone żeby autko wysprzątac ale to wpada raz na miesiąc I tylko raz w miesiącu myje auto ?
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 raczej tak... ale jego auto mozna powiedziec ze 30 dni stoi i 1 dzien jedzie takze nie jest zle, nie ma zbytnio co czyscic
cichy78 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 a może coś takiego http://moto.allegro.pl/item534866374_migacz_migacze_bok_audi_a3_a4_a8_ibiza_led_kpl.html ?? jest tanie na topie (ledy) a wymiana zajmuje trochę czasu i trzeba mieć choćby tochę wiedzy i umiejętności (są tacy którzy nie potrafią koła zmienić )
Dibo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Takie migacze co pokazałeś to kupisz za 10 PLN komplet i do tego dwie diody LED i wyjdzie taniej niż na tej aukcji. Zresztą nie ma sensu zakładać LEDów przy tym migaczu bo i tak dużej różnicy nie będzie.
arczi900819 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Cena nieadekwatna do uzyskanego efektu (moim zdaniem)
cichy78 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Takie migacze co pokazałeś to kupisz za 10 PLN komplet i do tego dwie diody LED i wyjdzie taniej niż na tej aukcji. Zresztą nie ma sensu zakładać LEDów przy tym migaczu bo i tak dużej różnicy nie będzie. sprawdzałeś?? Jak ktoś ma pomarańczowe to będzie różnica a po za tym ledy zastosowane w tych kierunkach są mocno-świecące w odróżnieniu od zwykłych ,a po za tym chyba o to chodzi w tym temacie żeby proponować " Mody niskobudżetowe ;)" , więc dobrze że ktoś to czyta i ma swój punkt widzenia na nasze propozycje. może coś ciekawego się z tego urodzi....
Dibo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Takie migacze co pokazałeś to kupisz za 10 PLN komplet i do tego dwie diody LED i wyjdzie taniej niż na tej aukcji. Zresztą nie ma sensu zakładać LEDów przy tym migaczu bo i tak dużej różnicy nie będzie. sprawdzałeś?? Jak ktoś ma pomarańczowe to będzie różnica a po za tym ledy zastosowane w tych kierunkach są mocno-świecące w odróżnieniu od zwykłych ,a po za tym chyba o to chodzi w tym temacie żeby proponować " Mody niskobudżetowe ;)" , więc dobrze że ktoś to czyta i ma swój punkt widzenia na nasze propozycje. może coś ciekawego się z tego urodzi.... To zobacz sobie to: http://www.moto.allegro.pl/item525944314_migacz_bok_dymiony_a3_a4_octavia_ibiza_oryginal.html Tu masz właśnie takie kierunki tylko że po 6 PLN/sztukę do tego gość wkłada diody i zobacz po ile sprzedaje. Takie kierunki sam możesz sobie zrobić. Co do diodowych to masz tutaj: http://www.moto.allegro.pl/item528567256_kierunkowskazy_boczne_audi_a3_a4_a8_octavia_fabia.html
cichy78 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 prawie to samo ale "prawie robi wielką różnice"
arczi900819 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak dla mnie to największa różnica jest w cenie i na 100% wybrałbym tą za 6zł. Ale jak komuś nie szkoda 4 dych na taki drobiazg to ja nic do gadania nie mam, w końcu mamy demokrację
Rekomendowane odpowiedzi