dawid_92 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 potrzebny kod lakieru do tego szarego odcienia lakieru. 98rok. wiem, że powinna być tabliczka lakieru w kole zapasowym lub w bagażniku, ale mam wygłuszone całe auto i wszystko zakryte jest
Viwaldi Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Można podjechać do zakładu dorabiania farb samochodowych i na podstawie próbek dobiorą kolor i odcień. Tak zrobiłem szukając aerozolu do malowania dekielków alu. Chociaż miałem na wlepie symbol, to i bez tego dobrze dobrali. Do siego ...
dawid_92 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Właśnie myślałem,że może ktoś kojarzy kod lakieru, bo wołałbym z oryginału dorobić.
Viwaldi Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Fachowcy dobiorą zgodnie z oryginałem. U mnie dobrali zgodnie z wlepką ( choć nie patrzyli).
jacek70 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Można sprawdzić po numerze VIN. W aso na pewno ale może ktoś z kolegów ma dojście. Zapytaj☺
Rekomendowane odpowiedzi