Zygal Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam. Właśnie zapaliła mi się kontrolka Systemu Kontroli Paliw. I co dalej robić podpiąć po Vaga pewnie. Kiedyś mi się też zapaliła ale po paru minutach zgasła. Czytam na forum, że zawór sie zacina ( ale jaki ? N75 ? ) Może wiecie gdzie można podpiąć w Warszawie ( najlepiej Tarchomin, Targówek i okolice ) pozdr. Zygal
Zygal Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 Po lewej stronie zegarów. Taka ikonka silnika [br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 13:17_________________________________________________Samochód postał i przestała się palić. ( to ikona chyba CHECK ) raz na jakiś czas tak się robi... Kiedyś na VAG miałem usterkę uszkodzony czujnik temperatury silnika czy to może być powodem ? Ogólnie podczas jazdy gdy kontrolka się świeci nie ma zauważalnych zmian w pracy silnika. Co radzicie ?
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 zagadaj do kogos z VAG-iem na forum - patrz spoty warszawskie. wawa ma spota we wtorek mozesz podjechac i ladnie poprosic, napewno KTOS pomoze
alvaro Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Juz sie nawet domyslam kto to bedze ten KTOS, sorry za OT Musashi dobrze radzi
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Juz sie nawet domyslam kto to bedze ten KTOS, sorry za OT Musashi dobrze radzi :gwizdanie:
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 moge to byc również ja nie tylko Ł zresztą Ł ju znie zabiera laptopa na spoty :polew: :polew:
Zygal Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 Piotrze możemy to też zrobić w Pomiechówku jak będe, ale zgasła narazie.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 :polew: :polew: :polew: :polew: siema sąsiad :polew: [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 11:45_________________________________________________Czemu Turana sprzedałeś ??
Zygal Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 Dopiero sprzedaje. Więcej jeżdżę sam więc trochę się czułem jak Zygal Travel A wózek i tak spoko się mieści.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no to fajnie ze kolejne A4 w okolicy to jak cos to wpadaj jutro na spota na 19 do arkadii to zdiagnozujemy to A4
Rekomendowane odpowiedzi