KlaudiaK Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam.zakupilem w sylwestra b6stke 2.0 w benzynce.auto bylo sprowadzone z niemiec ale stalo w komisie pol roku.dzisiaj zapalila sie zolta kontrolka silnika.jutro jade zmieniac olej i plyn chlodniczy wiec rozumiem ze podpiac pod kompa by wypadalo.jaki olej najlepiej?pelny syntetyk?przebieg to 223tys.czy ta kontrolka to moze byc katalizator?wczoraj zatankowalem na bliskiej zwykla 95 i nie wiem czy to nie przez to.pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
pavvel89 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jesli blad sie pojawil na LPG to sprawdz mape czy masz prawidlowo ustawiona
Mat3oMax Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolego gdzie Ty tankujesz na bliskiej ??? Broń Boże, żeby tam nie tankować ja kiedyś kupiłem do kosiarki to nawet kosiarka nie chciała dobrze chodzić a co dopiero samochód. Zatankuj gdzie indziej np. Statoil, LOTOS, Orlen i zobaczysz różnice podłącz VAGa skasuj błąd i będzie po kłopocie nie tankuj na takich stacjach jak Bliska czy Lukoil. Co do oleju to 10W40.
KlaudiaK Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Rzezcywiscie blad wtskoczyl jak zatankowalem na bliskiej.ale potem jechalem do holandii i tankowalem w niemczech na statoilu pb98 i tez wyskoczyl wiec to chyba bedzie sonda za katalizatorem Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
KlaudiaK Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 No a ja uzywam 5w30 castrol Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
kubunia Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 nie tankuj na takich stacjach jak Bliska czy Lukoil. Z 16tys. km zrobionych swoją Adusią około 12tys. tankowałem u kacapów na Lukoilu i nic złego się nie dzieje
Rekomendowane odpowiedzi