pyra111 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, chciałbym wrzucić do swojej b6 wskaźnik doładowania, podpowiecie czy dużo roboty jest z tym? Ma ktoś coś takiego u siebie? Silnik to awx 130km. W którym miejscu mogę się podpiąc? Edytowane 5 Stycznia 2016 przez pyra111
lukaszooo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dwie opcje albo słupek po lewej stronie albo pod klimatronikiem. Według mnie przy zwykłym 1.9 jest to zbędny bajer bo niby do czego ma ci to służyć.
greg2505 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dwie opcje albo słupek po lewej stronie albo pod klimatronikiem. Według mnie przy zwykłym 1.9 jest to zbędny bajer bo niby do czego ma ci to służyć. wg mnie koledze chodziło oto ,gdzie się wpiąć żeby działał ,a nie w którym miejscu zamontować wskaźnik,sam chętnie się dowiem
pyra111 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Będę robił chipa i taki gadżet mi się przyda , nikt nie zakładał u siebie?
Rekomendowane odpowiedzi