KacperWKK Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam Mam pytanko proste objawy jade około 60-70 km/h puszczam kierę i zaczyna drżec i lekko lata na boki przy hamowaniu ściąga mocno na prawo, wlanęła mi opona czy raczej coś z układem kierowniczym? a mozę poszedł któryś z wachaczy? co wy na to? dodam iż mam letnie opony Micheliny.
KacperWKK Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 W sumie też na to stawiam ale najbardziej obawiam się psia mać że by coś sie nie działo z zawieszniem :confused:
Gość zdeniu Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 jade około 60-70 km/h puszczam kierę i zaczyna drżec i lekko lata na boki sprawdź wyważenie kół, czy fele sa proste i czy opony nie mają guzów przy hamowaniu ściąga mocno na prawo tu sprawdź ukł. hamulcowy który najwidoczniej nie równo bierze czy klocki nie zaklinowaly sie w zaciskach, czy prowadnice ktroegos zacisku nie zapiekly sie
wiki Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 zdeniu ma rację, te elementy na pierwszy ogień
fordenir Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Jak drgania przy tych prędkościach to też stawiam na guzy w oponach
KacperWKK Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Opublikowano 15 Lutego 2007 No i wyjaśniło się, Opony kochani, kupiłem dwie nówki Debica navigator2 i zaryzykowałem zmianę i jak zdjąłem te micheliny to szok normalnie sparciałe tak od wewnątrz że maskara :eek: Nie ma jak klub audi a4
Rekomendowane odpowiedzi