T-żółw Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 jak w temacie, odsunąłem przed oddaniem auta do czyszczenia i..nie mogę teraz jej zamknąć ktoś miał coś takiego? jak to naprawić? czy trzeba demontować ramkę i całe bebechy z przodu tej konsoli? nie palę i nie używam popielniczki
topor Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 sproboj na poczatkec zdjąc ten plastik na wybieraku.... do ktorego przylega mieszek. moze cos da. Oby
T-żółw Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 popielniczka naprawiona niw robiłem fotek ale coś ułamało i blokowało mozliwość zasuniecia odkręciliśmy gałkę od biegów, zdjeliśmy mieszek i plastik spod poielniczki ale nei było potrzeby poniewaz kolega śrubowkrętem wyciągnął jakąś mała metalową prowadnicę, która wpadła do dziurki, która zrobiła sie po felernym osunięciu z przodu popielniczki i wszystko jest ok teraz mam dwie malutkie metalowe prowadnice, które nie wiem do czego służą ponieważ popielniczka działa bez zarzutu
ŁYSY44 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 A ja mam odwrotny problem nie mogę wysunąć popielniczki. jak ją wyciągnąć żeby zobaczyć co się spsuło
bossawka Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 A ja mam odwrotny problem nie mogę wysunąć popielniczki. jak ją wyciągnąć żeby zobaczyć co się spsuło Ja u siebie miałem podobnie. Wciąłem popiołkę tak jak do otwierania i podważyłem delikatnie wkrętakiem i poszło. Wyjąłem całą i wkładając bardziej nakręciłem ta rolkę z zębatką która jest przy końcu. Po kilku próbach właściwego nastawienia rolki śmiga
Rekomendowane odpowiedzi