Przemox6 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam. Przymierzam się do wymiany poduszek pod silnik tylko nie wiem jakie kupić chce ORI używkę tylko nie wiem czy mam z czujnikiem czy bez.Proszę o podanie numerów poduch (bo chyba są 2 te gumowo olejowe).
OLIVER Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam. Przymierzam się do wymiany poduszek pod silnik tylko nie wiem jakie kupić chce ORI używkę tylko nie wiem czy mam z czujnikiem czy bez.Proszę o podanie numerów poduch (bo chyba są 2 te gumowo olejowe). Hmm ....czy masz z czujnikiem czy bez to powinieneś sobie zobaczyć to nie takie trudne ...prawda? poz 6 i 7 ...
Przemox6 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dzięki znalazłem tylko końcówka numeru jest inna nie AD tylko samo A albo B czy to robi jakąś różnice??
OLIVER Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dzięki znalazłem tylko końcówka numeru jest inna nie AD tylko samo A albo B czy to robi jakąś różnice?? Dzięki znalazłem tylko końcówka numeru jest inna nie AD tylko samo A albo B czy to robi jakąś różnice?? tego to ja już nie wiem ..Ja Ci podałem takie numery jak znalazłem w etce...koszt takiej poduszki około 430zł sztuka
Rekomendowane odpowiedzi