Dominika32 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam! Mam pytanie czy są na rynku żarówki ledowe które pasują w miejsce tradycyjnych H7 tj świateł mijania? chodzi mi o lepszy efekt świecenia.
Fido Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Led nie zastąpi ci H7. Odpuść to sobie.
arsen9999 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Led nie zastąpi ci H7. Odpuść to sobie. polecam osram cool blu hyper świeca normalnie a efekt kolorystyczny jak xenon mam na mijania i długich
boguc Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja mam OSRAM COOL BLUE INTENSE i też świecą bez porównania do Tungsram np
nitroo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cool Blue Hyper nie ma homologacji na drogę.
arsen9999 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cool Blue Hyper nie ma homologacji na drogę. homologacji na drogę nie ma dlatego ma barwę najbardziej zbliżona do xenonu a na drodze i tak nikt nie będzie sprawdzał oznakowania na żarówce
Fido Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ta, tyle że bedzie ono przeszkadzało innym użytkownikom z czym się tu nikt nie liczy. Mieszkam w zamojskim i jadąc nocą sporo takich z gównem zamontowanym w lampach. Ręce opadają. Mija się takich prawie po omacku.
Jakoob Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jeśli światła świecą bardzo słabo to problem często leży w wypalonych odbłyśnikach a nie żarówkach (nie dotyczy tych z marketu po 9,99zł) - to typowa wada reflektorów soczewkowych.
kiemon Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Dlatego lepiej kupić Osram Cool Blue Intense bo przynajmniej mają homologacje
ray18 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Też polecam osram cool blue Edytowane 8 Marca 2016 przez ray18
Rekomendowane odpowiedzi