sprat Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, dziwny problem ale zgubiłem sprężynkę od zaślepki świateł mijania w lampie prawej przód. Nie chcę kupowac całego reflektora (samej sprężynki nikt nie ma) ani kleić zaślepki na taśmę czy jakimś klejem Jakieś pomysły co można zrobić? Nie chcę by żarówka tak była odsłonięta - znając życie, co chwilę będzie się przepalać. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez sprat
iwadrian Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jak masz trochę zdolności manualnych to mozesz sobie zrobić taką np. ze szprychy rowerowej.
sprat Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 dzięki a inne pomysły? Da się to gdzieś kupic, samą sprężynkę?
iwadrian Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 wątpię czy to występuje jako osobna część jednak pewności nie mam.
sprat Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) OK czyli jakby kupować, to raczej z samą zaślepką? bo reflektora nie widzi mi się kupować Edytowane 9 Stycznia 2016 przez sprat
jacek70 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Miałem dokładnie tak samo. Z drugiej lampy wyciągnąłem sprężynkę na wzór i do robiłem taką samą z drutu spawalniczego 1.2mm . Dodatkowo zrobiłem jedną więcej na zapas. Trzyma jak ori.☺
greg2505 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 daj jakieś foto sprężynki ,bo jakieś mam części od lamp
sprat Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 sprężynka sie zgubiła więc foto nie mam a nie chcę drugiej ściągać by znów nie zgubić to jest sprężynka która podtrzymuje zaślepkę lampy prawej przód
greg2505 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 ok to ja zrobię foto tej sprężynki co mam takie coś mam
Rekomendowane odpowiedzi