Marcinn993 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Audi ostatni tydzień spędziło w garażu, niestety pojawiły się problemy ze sprzęgłem po ostrzejszej jeździe zaczynało się ślizgać na wyższych biegach. Po rozebraniu okazało się że na szczęście skończyła się tylko tarcza. Tak więc wpadła nowa tarcza sprzęgła z Luka, wymieniłem tez gumy przedniego stabilizatora, filtr pyłkowy, olej no i filtr oleju.
Rafal1988Lodz Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Witam. Znalazlem w końcu twój watek Widze ze dopiesciles ja Czasem zaluje ze sprzedałem bo kolor robi robote Co dalej masz w planach ?
Marcinn993 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Witam. Znalazlem w końcu twój watek Widze ze dopiesciles ja Czasem zaluje ze sprzedałem bo kolor robi robote Co dalej masz w planach ? Cześć Narazie poluje na tunel 2-din bo jak sam wiesz trzeba go wymienić no i od razu wpadnie łokieć. Potem gałka s-line+nakładka na reczny rs4 listwy progowe wewnetrzne s-line no i mam tez plany na fmic i wtryski od bexa + strojenie ale to sie jeszcze wszystko okaże jak to sie ułoży
Rafal1988Lodz Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 tunel 2 din listwy progowe s line oraz lokiec w skorze mam w dziale sprzedam wystawilem i sa fotki luknij dbaj dbaj i podlec na hamownie bo nie sadze zeby byla seria teraz w b7 mam 164km i czerwona by mnie wyjechala bez problemu
Adriano87 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Ahh.... pamiętam to autko.... Oczko w głowie Rafała, w załączeniu prześle koledze kilka fotek tej czerwonej strzały z przybraniem weselnym
Rafal1988Lodz Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 konkret foty adriano nasz reke do robienia fot:D
Marcinn993 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 W przyszłym roku tez bd miała przybranie weselne mam zamiar nią jechac do slubu
RicS3 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Yo Gdzie kupowałes dywaniki ? Też z miłą chęcią się dowiem furkę widziałem parę razy na żywo jeszcze jak była w rękach Rafała kolor gniecie suty!!
Marcinn993 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Opublikowano 26 Maja 2016 Yo Gdzie kupowałes dywaniki ? http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-dywaniki-welurowe-s-line-skora-super-i6125708710.htmlTu link do tych dywaników a Widziełem dzis twoje autko na integracji dobra fura
MarekSWD Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 To samo miałem Ci napisać :-D Szkoda że nie trafiliśmy się nigdzie. W ogóle można się kiedyś ugadac i jakieś fotu postrzelac :-) BTW 4 czerwca będziesz w Swd na 3 wzgórzach?
Marcinn993 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 To samo miałem Ci napisać :-D Szkoda że nie trafiliśmy się nigdzie. W ogóle można się kiedyś ugadac i jakieś fotu postrzelac :-) BTW 4 czerwca będziesz w Swd na 3 wzgórzach? Jade na nyse ;D
Piotrek81 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Ten kolorek ,jest mega zaje...[emoji106] Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk
black dragon 5 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Kolor robi wrażenie. Życzę bezawaryjne jazdy ☺ Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Marcinn993 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Audi dostało pare drobiazgów do środka Gałka s-line i nakładka na ręczny z czerwoną nicią wpadło też ledowe oświetlenie wewnątrz auta A tu fotka z nysy
roni07 Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Oddam nerke za tą czerwień A tak serio to dla mnie idealna baza Jest Mega ale zrobiłbym felgi w czarny połysk i ściemnił tylne szyby ale nie na smołe.
Marcinn993 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Oddam nerke za tą czerwień A tak serio to dla mnie idealna baza Jest Mega ale zrobiłbym felgi w czarny połysk i ściemnił tylne szyby ale nie na smołe. Dzieki o szybach myślałem ale o wszystkich tylko wiadomo jak u nas na to patrzą pierwsza kontrola i zdzieranie z przednich ;/
Marcinn993 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 Temat troche umarł ale to nie znaczy ze nic sie nie działo Autko na zime dostało nowe opony i zmienił sie kolor felg. Wpadły spryski mgiełkowe grzane, znacze tylnej klapy pomalowałem na czarno, doszło oświetlenie nóg, migacze boczne sciemniłem lekko folią, aktualne czekam na tarcze i klocki pod 320 mm zaciski juz są mają nowe gumki zostały wypiaskowane, pomalowane proszkiem no i udało sie dorwać blaszki S4
Rekomendowane odpowiedzi