Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te fizyki :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 308,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

napiszcie gdzie na necie mogę zobaczyć na żywo :confused4:

Opublikowano

napiszcie gdzie na necie mogę zobaczyć na żywo :confused4:

np.

http://antektv.com/transmisje.php

Opublikowano

dzięki :notworthy:

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci wyścig na neta bo bym sobie ściągnał i obejrzał. Oczywiście nagrywałem kamerką ale jakoś nie umiem zrzucić na kompa :decayed:

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci wyścig na neta bo bym sobie ściągnał i obejrzał. Oczywiście nagrywałem kamerką ale jakoś nie umiem zrzucić na kompa :decayed:

Zaraz pewnie wpadnie Endriu i będzie do zassania ;)

A pro pos wyścigu, to już nie pierwszy raz, kiedy Ferrari ustawia wyścig :wallbash:

Normalnie rzygać się chce :sick3: Piękny weekend dla nich, a tak spieprzyli końcówkę

Opublikowano

alfons pierwszy,masny drugi,krzywy pysk trzeci,który to już raz nie obronił pole position piepszony szwab ha ha gwiazda :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ferrari najzwyczajniej w świecie poświęciło Massę. On już nie ma szans na tytuł, Alonso przeciwnie.

Czysta matematyka :cool1:, zespół tak czy inaczej zdobył dublet.[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 17:53_________________________________________________Pozatym mają rację, że Alonso jest szybszy od Massy.

Ale fakt, to nie był piękny manewr i smrodek został...

Opublikowano

mogli to bardziej dyskretnie zrobic :/

Opublikowano

Ferrari najzwyczajniej w świecie poświęciło Massę. On już nie ma szans na tytuł, Alonso przeciwnie.

Czysta matematyka :cool1:, zespół tak czy inaczej zdobył dublet.[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 17:53_________________________________________________Pozatym mają rację, że Alonso jest szybszy od Massy.

Niestety. To, o czym piszesz to nie jest sport, tylko polityka :sick3:

Jak dla mnie to blamaż dla całej F1. No chyba, żeby sędziowie zdyskwalifikowali Ferrari :naughty:

Opublikowano

Niestety. To, o czym piszesz to nie jest sport, tylko szambo :sick3:

Jak dla mnie to blamaż dla całej F1. No chyba, żeby sędziowie zdyskwalifikowali Ferrari :naughty:

potwierdzam , syf ,chyba ze dostana kare , ale jak ukarac zespół zeby zawodnicy nie zostali pokrzywdzeni bo to nie ich wina ze szefostwo ferment robi [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 18:43_________________________________________________a juz wiadomo tak http://sport.onet.pl/f1/sedziowie-ukarali-ferrari,1,3334008,wiadomosc.html
Opublikowano

kara śmiech na sali :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To żadna kara.

Jedyna słuszna kara po takim numerze to dyskwalifikacja !!!

Jestem przekonany, że po o trzymaniu "team order" Felippe specjalnie w tak ostentacyjny sposób przepuścił Fernando, aby zwrócić uwagę na to, co się dzieje w zespole.

Teraz sędziowie pokazują, że "team order's" nie są zakazane, tylko, że kosztuje to 100 tys. baksów.

Mam nadzieję, że FIA będzie bardziej radykalna.

Opublikowano

GP Niemiec 2010 do zassania:

05279925328172418473.png

downloadq.png

http://turbobit.net/s44h89ax2k9b.html

"Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:

Opublikowano

Endriu, czekamy na wrzutę :naughty:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 19:44_________________________________________________O super, akurat przed snem sobie obejrzę :tongue4::good:

Opublikowano

Endriu, czekamy na wrzutę :naughty:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 19:44_________________________________________________O super, akurat przed snem sobie obejrzę :tongue4::good:

jak zdążysz zasssać :tongue4:

Opublikowano

jak zdążysz zasssać :tongue4:

No właśnie coś muli transfer;(

Opublikowano

brak słów na zachowanie Ferrari i ich głównej primabaleriny Alfonsy :thumbdown:

VET :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

brak słów na zachowanie Ferrari i ich głównej primabaleriny Alfonsy :thumbdown:

VET :polew: :polew: :polew:

a co Alfonso zawinił :mysli: , miał powiedzieć przez papugę, że nie zgadza się z polityką teamu i ostentacyjnie zjechać na pobocze kończąc tym samym wyścig :przebiegly: , czy to by Ciebie satysfakcjonowało :cool1: :?: