Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
wcale,że nie :tongue4: tylko Ty wpadasz i czytasz ostatnią stronę :gwizdanie: pisaliśmy o Nim na 264 stronie :wink4:

no tak :) przepraszam ;( [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 08:46_________________________________________________http://www.f1.v10.pl/Webber,przedluzyl,kontrakt,z,Red,Bullem,64692.html[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 08:46_________________________________________________http://f1.wp.pl/kat,48594,title,BBC-zapowiada-wkrotce-wywiad-z-Kubica,wid,13628662,wiadomosc.html?ticaid=1cbaa
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i co fani vetelka jak nie jest z przodu to błąd za błędem :polew:

Opublikowano

i co fani vetelka jak nie jest z przodu to błąd za błędem :polew:

a ktoś pisał tutaj ze vettel jest bezbłędny ? z tego co wiem pisaliśmy że jest szybki. zastanów sie dobrze co piszesz :polew::wink4:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 18:41_________________________________________________Psychike ma chłopak słabą ale co mu sie dziwić ostatnio tylko startował z PP i sobie na luzie dojeżdzał do mety, teraz już nie pamięta co to walka :decayed:

Opublikowano

Psychike ma chłopak słabą ale co mu sie dziwić ostatnio tylko startował z PP i sobie na luzie dojeżdzał do mety, teraz już nie pamięta co to walka :decayed:

Zgadza się :gwizdanie:

Ale na jego obronę dodam że wykręcił najlepszy czas w alei gwiazd F1 "samochodem za rozsądną cenę" na okrążeniu w Top Gear :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Psychike ma chłopak słabą ale co mu sie dziwić ostatnio tylko startował z PP i sobie na luzie dojeżdzał do mety, teraz już nie pamięta co to walka :decayed:

Ale na jego obronę dodam że wykręcił najlepszy czas w alei gwiazd F1 "samochodem za rozsądną cenę" na okrążeniu w Top Gear :decayed: :decayed: :decayed:

szkoda że Kubicy nie zdażyli zaprosić , moze by wyciął lepszy czas
Opublikowano

w ktorym odcinku, ktorego sezonu byl?

Opublikowano

3 odcinek 17 sezonu, wczoraj oglądałem i troszkę zmieniłem zdanie o V, zawsze myślałem że jest większym narcyzem. Albo dobrze grał rolę miłego chłopca...

Opublikowano

3 odcinek 17 sezonu, wczoraj oglądałem i troszkę zmieniłem zdanie o V, zawsze myślałem że jest większym narcyzem. Albo dobrze grał rolę miłego chłopca...

ja tam nie jestem jego fanem ale uwazam, ze ludzie na niego napierd%^&* bo haterow jest masa. ja nie mowie, ze jest mega i Senna przy nim to pikus - ale uwazam, ze robi to co powinien. psycha mu siada ale komu by nie siadala? gosc dopiero co skonczy 24 lata, jest mega mlody a presja jest ogromna. i nawet ten jego ostatni wyscig - duzo osob mowi, ze nie mogl dac sobie rady z Massa (ktory jak wiadomo orlem nie jest). Jak dla mnie gra po prostu nie byla warta swieczki. nie mial szans na podium, walka byla o 4 miejsce czyli o 2 punkty wiecej niz za 5. przy jego przewadze te dwa punkty to zadna zdobycz a ryzykowal utrate 10 w przypadku nieukonczenia wyscigu. moze jest slaby figheter (w zeszlym sezonie widzialem duzo lekkomyslnych akcji z jego strony) a moze ktos go stuknal w czolo, zeby sie ogarnal? jest jeszcze pytanie dlaczego walczyl o 4 pozycje - cos mu tam team zglaszal problemy z hamulcami, moze dlatego?

Opublikowano

Znaczy co? Jest robolem w RB? "Rob to i to a tego nie rob bo sie nie oplaca?" Senna taki nie byl. Jechal zeby wygrac. Walczyl do konca. Dzieki takim jak oni ten sport jest fascynujacy- reszta sprawia tylko ze zasypiam 10 rund po starcie.

Opublikowano

Senna z natury był bardzo spokojnym człowiekiem a wsiadając do bolidu zamieniał się w ostrego kierowce dla którego liczyło się tylko pierwsze miejsce.

Opublikowano

Senna z natury był bardzo spokojnym człowiekiem a wsiadając do bolidu zamieniał się w ostrego kierowce dla którego liczyło się tylko pierwsze miejsce.

i tu się mylisz Senna przywalił w nos gościowi który go wkurwił na torze :naughty: o ile dobre pamiętam to był bodajże Eddie Irvine
Opublikowano

Znaczy co? Jest robolem w RB? "Rob to i to a tego nie rob bo sie nie oplaca?" Senna taki nie byl. Jechal zeby wygrac. Walczyl do konca. Dzieki takim jak oni ten sport jest fascynujacy- reszta sprawia tylko ze zasypiam 10 rund po starcie.

nie, nie jest robolem w RB, tego nie powiedzalem. Po pierwsze F1 to ogromny biznes, po drugie Vettel sobie swietnie zdaje sprawe, ze pierwsze miejsce w generalce to w duzej mierze zasluga zespolu (a konkretniej Newey'a). Gosc jest mlody, glowa goraca a dodatkowo bardzo czesto sytuacja moze wygladac zupelnie inaczej zza kolka niz ogladana przez ludzi w pit lane. Mysle, ze team go ogarnia bardzo czesto. On po prostu robi to co najlepsze (w ogolnej perspektywie) dla niego i dla zespolu. Jak bedzie jezdzil dalej tak jak w ostatnim wyscigu - czyli mocno zachowawczo - to i tak zostanie mistrze drugi raz z rzedu. A RB wywalczy tytul konstruktorow rowniez drugi raz z rzedu. A przeciez o to wlasnie chodzi.

Opublikowano

Red Bull został doścignięty przez innych, możliwe też że mieli pewne problemy o których nie chcą mówić. Vettel nadal jest szybki i wcale nie jest słaby psychicznie. Wg mnie potwierdzi to za kilka dni, chociaż daleki jestem od kibicowania mu, bo jego wyścigi są dobre, ale nudne :thumbdown:

Za to Hamilton... :kox::naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Za to Hamilton jest za***iście agresywny na torze i ja to bardzo lubie zapewne tak jak i inni :decayed:

Opublikowano

Za to Hamilton jest za***iście agresywny na torze i ja to bardzo lubie zapewne tak jak i inni :decayed:

:good:
Opublikowano

Ciekawe jakie tempo dzisiaj pokaża w kwalifikacjach RBR,Mclaren i Ferrari

Opublikowano

Nawet Q3 nie ma. Cieniują strasznie.

Opublikowano

Nawet Q3 nie ma. Cieniują strasznie.

Dokładnie, Renówki :thumbdown: