Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne :good:

Ale ja jestem ciekaw, co w końcu z Robertem, jak to się wszystko rozstrzygnie :mysli:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 12:06_________________________________________________

Cholera, jeśli teraz Vettel wygra w Singapurze, to może już sobie odpuścić.

Alonso musiałby wygrać wszystkie 5 wyścigów pozostałych po Singapurze do końca sezonu, żeby zdobyć tytuł mistrzowski, zakładając, że Vettel zdobędzie w nich maksymalnie kilka punktów :confused4:

No to chyba już po zawodach :confused4: :confused4: :confused4::( :( :( :(

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

solidnie szalony, ale bezprzecznie skrzywiony na pkt ścigania :>

Jechałem z Mateuszem na podłodze pasażera Leonem supercopa mojego znajomego na torze w Brnie.

Natomiast na drodze publicznej więcej z nim nie wsiąde :kox:

Ciekawe czy nadal myśli o porsche cc czy juz w ramach koncernu vag marzy o dtm :>

myśli myśli Porsche to jego następny przystanek :good:

to trzymam kciuki żeby się udało, tylko oby nie skończył jak Sawicki :gwizdanie:

z tego co wiem to tam potrzeba grubej kasy na topowe auto i jeszcze więcej na treningi, które jak widać nawet z Germaziaka coś wyciagnęły :wink4:

Jak Robert zachował szybkość to z Ferrari będzie dobrze, gorzej z Alonso :decayed:

Opublikowano

Brawo Mateusz, nawet o tym nie wiedziałem :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Oby tak dalej.

Kto wie, może i Giermaziak się rozkręci w Porsche i będziemy potęgą w sporach motorowych :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kto jest dzisiaj komentatorem bo głos jakby miał 16 lat ?

Opublikowano

reno juz jest na dnie w tym sezonie :blink: , vetel jest the best , dawno nikogo nie pamietam zeby tak zdominował kwalifikacje

Opublikowano

Bez Roberta niestety bolidy Lotus=Renault w ogóle sie nie rozwijają :thumbdown: Robert potrafił powiedzieć co zrobić żeby bolid jechał szybciej :confused4:

Opublikowano

Jak ten kevin w studiu sie wypowiada to aż sie człowiekowi niedobrze robi... :wallbash:

Jedynie Mateusza sie fajnie słucha[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:52_________________________________________________buton wygra bo bedzie jakos szybki.

jego teksty to rozwaja :decayed:

Opublikowano

Fajny był wyścig bo niestety nie widziałem ? :(

Na samym początku wyścigu dzieciakowi rozszczelniło się akwarium ( prawie 300 l ) i zamiast tego ogladałem lejącą się wodę i zestresowane rybki.

Wie ktoś czy będą może gdzieś jakieś powtórki ?

Opublikowano

Poza wypadkiem Schumachera, kolizji hamiltona z massą przez co 1 urwał kawałek przedniego skrzydła a drugi złapał kapcia i paroma wyprzedzeniami z użyciem drsu to nuda

Opublikowano

BOROWCZYK WRÓĆ :decayed:

Opublikowano

Śmiej się...

Tak się przyzwyczaiłem do jego pieprzenia, że nie mogłem słuchać dzisiaj Sobierajskiego.

Boże. Jak chciałbym, żeby Sokół wrócił... ;(

Opublikowano

Sokół jest bezkonkurencyjny. Z Maurycym tworzyli by dobry duet.

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good: :good:
Opublikowano

No właśnie dlaczego Pana Borowczyka i Zientarskiego nie było :mysli: Poszli pić czy co :kox::decayed:

Opublikowano

Nawet oni nie daliby rady wytrwać do końca tej procesji.

Po Monzy widać czym naprawdę są kibice i wyścigi na torach z prawdziwego zdarzenia...

Opublikowano

kurcze-oglądam powtórkęi juz dwa razy przysąłem...za długo,jak dla mnie... :decayed:

Opublikowano

to jest najgorszy wyscig w całym sezonie , chodzi mi o tor , a co za tym idzie to i sciganie po nim to nuda , jedynie co moze cos zmienic to safety car - żenada :thumbdown:

Opublikowano

HAM naprawde ma cos z glowa...

A wyscig nuda, no chyba, ze jedzie w Singapurze Robert i nagle zaczyna wyprzedzac wszystkich i wszedzie jak w zeszlym roku :)

Opublikowano
  • Autor

Brawo Mateusz, nawet o tym nie wiedziałem :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Oby tak dalej.

Kto wie, może i Giermaziak się rozkręci w Porsche i będziemy potęgą w sporach motorowych :naughty: :naughty: :naughty:

http://www.motorsport.v10.pl/Mateusz,Lisowski,wystartuje,w,Race,of,Champions,68136.html