kubson Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Hahaha co chcesz od kochańskiego to prawdziwy mistrz jazdy on wie wszystko A Robert zwiał hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 fajna ta skośnooka z gazetą na głowie przejaśnia się, zaraz pewnie ruszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Hahaha co chcesz od kochańskiego to prawdziwy mistrz jazdy on wie wszystko A Robert zwiał hehe Ta, Kochański i Borowczyk i ich komentarz ze studia Polsatu - ciekawostki Dropsa przeplatane odczytywaniem informacji z Live Timmingu. Żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Poważnie... mówimy tutaj o najlepszych kierowcach na świecie... A tu byle mżawka i kur... nie jadą... Ja wszystko rozumiem, że +/- 800 koni, że napęd na tył, że niewiele widać, ale do ciężkiej cholery - zawsze się dało, teraz nie? Niech wpiszą do regulaminu FIA że jeśli kropi, to nie ma wyścigu... Mówię, zeszły rok to inna historia a teraz ? Naprawde... jestem zniesmaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ale wiesz co Borowczyk ujdzie, ale Kochański poprostu wkurza czasami i to jest masakra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 I rozwalają mnie zawsze ujęcia kibiców, jak się zobaczą na telebimie - machają zamiast do kamery, to do telebimu [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 08:33_________________________________________________ Ale wiesz co Borowczyk ujdzie, ale Kochański poprostu wkurza czasami i to jest masakra.. Tru. Poważnie... mówimy tutaj o najlepszych kierowcach na świecie... A tu byle mżawka i kur... nie jadą... Ja wszystko rozumiem, że +/- 800 koni, że napęd na tył, że niewiele widać, ale do ciężkiej cholery - zawsze się dało, teraz nie? Niech wpiszą do regulaminu FIA że jeśli kropi, to nie ma wyścigu... Mówię, zeszły rok to inna historia a teraz ? Naprawde... jestem zniesmaczony No, a Silverstone w 2008 roku pamiętasz? Jak Robcio "popłynął" na jednym z zakrętów? Wtedy też nieźle lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Martin Withmarsh właśnie powiedział w BBC, że jeśli przywrócą wyścig, to będzie krótszy bo powoli robi się coraz ciemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Tak, jasne Ale wtedy też, przynajmniej można powiedzieć, że padało. Teraz to już chyba nawet mżawka się skończyła :polew: Patologia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Nie pada już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Martin Withmarsh właśnie powiedział w BBC, że jeśli przywrócą wyścig, to będzie krótszy bo powoli robi się coraz ciemniej Doooooskonale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Oho, żółta flaga. Deszcz przestaje padać. Niedługo restart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Sami niszcza sobie wyścig powinni jezdzic z tym SC jeszcze z 1-2 okrazenia i by ta wode odprowadzali a teraz to przeciez jeszcze gorzej sie bedzie jechalo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Szczotkami wodę zgarniają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA... Widzieliście to :polew: :polew: :polew: ?????? Przecież to jest kur.wa kompletne zaprzeczenie tego sportu................ Odprowadzają pozostałości wody z toru, żeby przypadkiem nikt nie wypadł..... ŻENADA.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zwróciłem uwagę przez przypadek na jedną rzecz. Jak pokazują kibiców - ja pierdzielę, ilu Koreańców nosi okulary... [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 08:49_________________________________________________O, 16:05 restart, za 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 A ja musze własnie spadac heh... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 trochę mało widać :decayed:[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 09:05_________________________________________________chyba już wystarczy tego SC :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja pierniczę....wreszcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 i już wziął Roberta[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 09:42_________________________________________________ja pier**le, webber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 kubica znowu przytrzymany w bokskie moze dwa punkty wywalczy dzis , ci jego mechanicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi