kubson Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dali d*py że od poczatku wyscigu jedzie za tym hulkenbergiem nawet debile go sciągneli na tym samym okrazeniu nie wiem co myśleli... Sciągli by go okr. później i by było super a tak
I r o Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 i dalej będzie mógł podziękować renaultowi za tak cudowny wyścig o ile nic się nie zmieni
kubson Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Nawet jak wyprzedzi hulkenberga to i tak bedzie do bani wyścig. Stratedzy w renault są beznadziejni
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Wszyscy, co startowali z tyłu za pierwszą 10. na twardej mieszance spierdolili i Hulkenbergowi, i Kubicy
Daimos Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 A po za tym renault na tym torze ma kiepskie tempo
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Jest jeszcze szansa ja liczę na jakąś kolizje to może Robert jakieś oczko przeskoczy
kubson Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Skąd wiesz ja jeszcze nie widziałem aby w wyścigu Robert miał wolne miejsce z przodu i pokazał jakie maja tempo. A treningi to treningi.
I r o Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Skąd wiesz ja jeszcze nie widziałem aby w wyścigu Robert miał wolne miejsce z przodu i pokazał jakie maja tempo. A treningi to treningi. jak by miał czym to by wyprzedzał tak jak np. alonso i hamilton :gwizdanie: wszyscy mają przed sobą przeszkody
Daimos Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Skąd wiesz ja jeszcze nie widziałem aby w wyścigu Robert miał wolne miejsce z przodu i pokazał jakie maja tempo. A treningi to treningi. jak by miał czym to by wyprzedzał tak jak np. alonso i hamilton :gwizdanie: wszyscy mają przed sobą przeszkody dokładnie, nawet mercedes walczy, a kiepskie tempo renault widać nawet po petrovie, jak utknął na 17 miejscu tak cały czas jedzie
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a nie mówiłem SC i już sie może wszystko pozmieniać
kubson Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kubica maksymalnie będzie 8. Jeśli dobrze czytam live timing
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kubica maksymalnie będzie 8. Jeśli dobrze czytam live timing Dobrze czytasz Chyba, że po zjeździe SC coś się "wydarzy"
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Masakra.. Ja jebe, 1L w plecy To już jest kompromitacja...
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale to już taka kufa tradycja - początek, jest ok, kogoś tam wyprzedzi, jedzie 4, czy 5; pierwsza seria pitstopów i nagle okazuje się, że jedzie 8 albo 10 :wallbash:
I r o Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale to już taka kufa tradycja - początek, jest ok, kogoś tam wyprzedzi, jedzie 4, czy 5; pierwsza seria pitstopów i nagle okazuje się, że jedzie 8 albo 10 :wallbash: strategia renault :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi