RS Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na jakim polskim programie leca kwalifikacje?
Yoghurt Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na jakim polskim programie leca kwalifikacje? na polsacie oraz polsacie sport extra
PABLO Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na jakim polskim programie leca kwalifikacje? na polsacie oraz polsacie sport extra Oczywiście Pietrov w ostatniej chwili spadł po za pierwszą dziesiątkę, Sutil go wyprzedził o 0.004
Yoghurt Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na jakim polskim programie leca kwalifikacje? na polsacie oraz polsacie sport extra Oczywiście Pietrov w ostatniej chwili spadł po za pierwszą dziesiątkę, Sutil go wyprzedził o 0.004 cos slabo policzyles 1:39:068 vs 1:39:034 - roznica to 0.034
kubson Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Jak to Kubica mawiał lepiej startować z P11 niż P9 lub P10. A więcej by Witek nie wycisnął. RedBull jest nadal piekielnie mocny tyle w tym temacie
PABLO Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na jakim polskim programie leca kwalifikacje? na polsacie oraz polsacie sport extra Oczywiście Pietrov w ostatniej chwili spadł po za pierwszą dziesiątkę, Sutil go wyprzedził o 0.004 cos slabo policzyles 1:39:068 vs 1:39:034 - roznica to 0.034 Nie patrzyłem na tabele, sorry to była chyba różnica jaką Sutil pobił w porównaniu ze swoim poprzednim czasem. Na pewno - 0.004 wyskoczyło jak minął metę w 2Q.
Yoghurt Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na jakim polskim programie leca kwalifikacje? na polsacie oraz polsacie sport extra Oczywiście Pietrov w ostatniej chwili spadł po za pierwszą dziesiątkę, Sutil go wyprzedził o 0.004 cos slabo policzyles 1:39:068 vs 1:39:034 - roznica to 0.034 Nie patrzyłem na tabele, sorry to była chyba różnica jaką Sutil pobił w porównaniu ze swoim poprzednim czasem. tez niemozliwe. gdyby jego poprzedni czas byl gorszy o 0,004 to bylby juz wczesniej przed Vicia. ale niewazne, nic to nie wnosi do tematu
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Trochę mnie Alonso rozczarował. Po treningach narobił mi sporego apetytu na więcej Ale nic to. Jutro wyścig, także nic jeszcze straconego
andy_sky Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek
kubson Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek takie teksty to dla siebie zachowaj..
andy_sky Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek takie teksty to dla siebie zachowaj.. bo :?: mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie i nic ci do tego
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek takie teksty to dla siebie zachowaj.. bo :?: mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie i nic ci do tego Niezadowolenie i owszem, ale niekoniecznie musisz obrażać Vettela, który wygrywa uczciwie wyścigi.Raczej nijak ma się to do idei sportowej rywalizacji
andy_sky Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek takie teksty to dla siebie zachowaj.. bo :?: mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie i nic ci do tego Niezadowolenie i owszem, ale niekoniecznie musisz obrażać Vettela, który wygrywa uczciwie wyścigi.Raczej nijak ma się to do idei sportowej rywalizacji uczciwie przecież wiadomo wszem i wobec że krzywy pysk jest faworyzowany w red bulu, Ty to nazywasz uczciwą rywalizacją, ochłoń
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek takie teksty to dla siebie zachowaj.. bo :?: mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie i nic ci do tego Niezadowolenie i owszem, ale niekoniecznie musisz obrażać Vettela, który wygrywa uczciwie wyścigi.Raczej nijak ma się to do idei sportowej rywalizacji uczciwie przecież wiadomo wszem i wobec że krzywy pysk jest faworyzowany w red bulu, Ty to nazywasz uczciwą rywalizacją, ochłoń Jest faworyzowany, bo jest lepszy. Tak samo jak Hamilto w MacLarenie, Alonso w Ferrari, czy Kubica (był) w Renault, a swego czasu Nikoś był faworyzowany w BMW Sauber, mimo, że był słąbszy. Co ma jedno do drugiego.Wskaż mi zawody, w których Vettel wygrał niezasłużenie...
andy_sky Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek takie teksty to dla siebie zachowaj.. bo :?: mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie i nic ci do tego Niezadowolenie i owszem, ale niekoniecznie musisz obrażać Vettela, który wygrywa uczciwie wyścigi.Raczej nijak ma się to do idei sportowej rywalizacji uczciwie przecież wiadomo wszem i wobec że krzywy pysk jest faworyzowany w red bulu, Ty to nazywasz uczciwą rywalizacją, ochłoń Jest faworyzowany, bo jest lepszy. Tak samo jak Hamilto w MacLarenie, Alonso w Ferrari, czy Kubica (był) w Renault, a swego czasu Nikoś był faworyzowany w BMW Sauber, mimo, że był słąbszy. Co ma jedno do drugiego.Wskaż mi zawody, w których Vettel wygrał niezasłużenie... wszystkie
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 będą nudy znowu wygra krzywy pysk vel vetelek takie teksty to dla siebie zachowaj.. bo :?: mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie i nic ci do tego Niezadowolenie i owszem, ale niekoniecznie musisz obrażać Vettela, który wygrywa uczciwie wyścigi.Raczej nijak ma się to do idei sportowej rywalizacji uczciwie przecież wiadomo wszem i wobec że krzywy pysk jest faworyzowany w red bulu, Ty to nazywasz uczciwą rywalizacją, ochłoń Jest faworyzowany, bo jest lepszy. Tak samo jak Hamilto w MacLarenie, Alonso w Ferrari, czy Kubica (był) w Renault, a swego czasu Nikoś był faworyzowany w BMW Sauber, mimo, że był słąbszy. Co ma jedno do drugiego.Wskaż mi zawody, w których Vettel wygrał niezasłużenie... wszystkie no to wszystko jasne... :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 :doh1: świetny argument pozdrawiam wszystkich wielbicieli krzywego pyska vel vetelka
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 :doh1: świetny argument pozdrawiam wszystkich wielbicieli krzywego pyska vel vetelka Za to Ty żeś naargumentował, że ho ho...
Rekomendowane odpowiedzi