domjenick Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 I co panowie 80% z was mowilo ze bedzie jezdzil :gwizdanie: to bylo wiecej niz pewne ze nie wroci do F1 to jest koniec roberta w F1 na zawsze niestety takie zycie.... czlowiek placi za swoje bledy a skąd pewność, że to już koniec w F1? Jak życie pokazuje-wielu po wypadkach się podnosi i powracają jeszcze silniejsi-czemu z Robertem miałoby być inaczej-poczekajmy, aż wróci i wtedy On sam zadecyduje, czy to dla niego, czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ciekawe sprostowanie Morelliego dotyczące poinformowania przez Kubicę zespołu o braku gotowości na początku przyszłego sezonu http://www.autosport.com/news/report.php/id/96418 wg mnie toczy się dziwna gra pomiędzy LRGP a Kubicą i raczej nie bardzo ma chęć tam wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ciekawe sprostowanie Morelliego dotyczące poinformowania przez Kubicę zespołu o braku gotowości na początku przyszłego sezonu http://www.autosport.com/news/report.php/id/96418 wg mnie toczy się dziwna gra pomiędzy LRGP a Kubicą i raczej nie bardzo ma chęć tam wracać http://sokolimokiem.tv/?p=1932 - to samo tylko po Polsku + kilka szczegółów => nie wygląda to najgorzej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zobaczymy co czas pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wygląda na to, że jego słowa zostały nadinterpretowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekm Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Francja-Ferrari-oferuje-Kubicy-15-mln-euro,wid,14022964,wiadomosc.html?ticaid=1d724&_ticrsn=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 gra toczy się dalej: http://sokolimokiem.tv/?p=1940 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja tam w Roberta ciągle wierzę A tu maci coś na ochłonięcie Nowy filmik od TvKuBika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ok no to oglądamy F1 Jak będzie padać to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Niestety nie padało Ale za to przez "awarię" skrzyni biegów Vettela, wygrał w końcu Webber Niezły teatrzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja połowę tylko oglądnąłem bo rodzinka przyjechała i pewnie mnie ominęło najlepsze Jak włączyłem to zobaczyłem podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ogólnie wyścig był trochę nudny, w końcówce można było się nawet zdrzemnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ogólnie wyścig był trochę nudny, w końcówce można było się nawet zdrzemnąć To w takim razie nic mnie nie ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jedynie tylko to, że Vettel przepuścił Webbera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No i koniec sezonu- teraz przerwa, lecz niedluga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Zobaczymy jak będzie z Giermaziakiem w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jedynie tylko to, że Vettel przepuścił Webbera Też nie wierzę w awarię skrzyni Vetka, dobrze Borowczyk powiedział jak go Weber wyprzedzi to się skrzynia naprawi-gówno nie sport i rywalizacja ustawki jak w polskiej piłce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jedynie tylko to, że Vettel przepuścił Webbera Też nie wierzę w awarię skrzyni Vetka, dobrze Borowczyk powiedział jak go Weber wyprzedzi to się skrzynia naprawi-gówno nie sport i rywalizacja ustawki jak w polskiej piłce. A najbardziej szkoda mi Alonso musi być nie źle wkurwion,y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 nie chciałbym widzieć miny Alonso po zakończeniu sezonu ...mógł zostać w McLarenie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ogólnie wyścig był trochę nudny, w końcówce można było się nawet zdrzemnąć To w takim razie nic mnie nie ominęło odkad jestem zakochany zapomnialem o calym swiecie, lacznie z F1 :gwizdanie: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi