Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 No chłopy, Robek śmiga w Ferrarce. Już trenuje w bolidzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 dowody prosze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 własnie skad to info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 No chłopy, Robek śmiga w Ferrarce. Już trenuje w bolidzie!!! Codzienie czytam Corriere dello Sport i jakoś nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Panowie, jeszcze chwila i paparazzi pewnie jakieś zdjęcia pokażą. Tor Fiorano, RK, zeszłoroczny czerwony bolid F010, ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Sam widziales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Sam widziales? niestety nie i bardzo żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 No chłopy, Robek śmiga w Ferrarce. Już trenuje w bolidzie!!! nie graj na emocjach ludzi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 No chłopy, Robek śmiga w Ferrarce. Już trenuje w bolidzie!!! nie graj na emocjach ludzi!! Nigdy w życiu, przekazuję to w najlepszej wierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 no to czas otworzyć trzymanego na tą okazję Jagermeistera i świętować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Norbi skąd o tym wiesz :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Norbi skąd o tym wiesz :>? oj tam oj tam, zaraz skąd wiem znam Roberta osobiście, ale od niego nie ma szans wyrwać żadnego info n/t temat. Info mam od kierowcy Ferrari z GP2. Jeździli na tym samym torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Norbi skąd o tym wiesz :>? oj tam oj tam, zaraz skąd wiem znam Roberta osobiście, ale od niego nie ma szans wyrwać żadnego info n/t temat. Info mam od kierowcy Ferrari z GP2. Jeździli na tym samym torze :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Norbi skąd o tym wiesz :>? oj tam oj tam, zaraz skąd wiem znam Roberta osobiście, ale od niego nie ma szans wyrwać żadnego info n/t temat. Info mam od kierowcy Ferrari z GP2. Jeździli na tym samym torze :facepalm: że co cię boli?[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 22:45_________________________________________________To nie lepiej iść do Laryngologa jak zatoki napierdalają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Norbi skąd o tym wiesz :>? oj tam oj tam, zaraz skąd wiem znam Roberta osobiście, ale od niego nie ma szans wyrwać żadnego info n/t temat. Info mam od kierowcy Ferrari z GP2. Jeździli na tym samym torze :facepalm: że co cię boli?[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 22:45_________________________________________________To nie lepiej iść do Laryngologa jak zatoki napierdalają? No Comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Norbi skąd o tym wiesz :>? oj tam oj tam, zaraz skąd wiem znam Roberta osobiście, ale od niego nie ma szans wyrwać żadnego info n/t temat. Info mam od kierowcy Ferrari z GP2. Jeździli na tym samym torze :facepalm: że co cię boli?[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 22:45_________________________________________________To nie lepiej iść do Laryngologa jak zatoki napierdalają? No Comments No chłopie bo negujesz coś o czym pojęcia nie masz, więc się nie dziw że taka była moja reakcja. Jestem z natury spokojny i nie piszę o rzeczach które nie miały miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jestem z natury spokojny i nie piszę o rzeczach które nie miały miejsca Pożyjemy, zobaczymy.Póki co (wiedząc chyba coś o czym jednak Ty nie masz pojęcia) uważam, że niekoniecznie jest to prawdą. Póki nie przytoczysz konkretów to tylko czcza gadanina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Sorry chłopaki jaja sobie robiłem, przejżeliście mnie od razu trakmaniak pozdrawiam gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Sorry chłopaki jaja sobie robiłem, przejżeliście mnie od razu trakmaniak pozdrawiam gorąco :bicz3: :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi