andy_sky Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ale dlaczego miałby już nic nie osiągnąć? Formuła 1, to nie tylko miejsca na podium i chwała z tym związana-to potężny biznes, w którym byli kierowcy do dziś się realizują, a nie ma ich za kółkiem bolidu...to samo może być z Robertem, wielu myśli, ze jak Robert wróci, to zdobędzie tytuł Mistrza z najlepszym Teamem...tu jest błąd, bo właściciele Teamów-mają głęboko w d*pie, jaki kierowca będzie u nich jeździł- ktokolwiek to będzie- ma wygrywać, bądź zdobywać cenne punkty dla Zespołu i czy to będzie Massa w Ferrari, czy Kubica-nie interesuje ich to pierwszoplanowo, bo Kubica po wypadku może się nie nadawać do prowadzenia Teamu na szczyt, ale jako doświadczony kierowca, może wspomagać inżynierów w kolejnych modyfikacjach, czy budowaniu kolejnego bolidu, pewnie dla samego Kubicy to też nie robi różnicy, dla kogo będzie pracował, jeśli praca będzie Mu sprawiała przyjemność- to nawet Team z końca stawki da Mu zarobić na chleb... na chleb to on ma tyle, że Ci się nie śniło,jeśli praca to tylko ściganie to człowiek, który ma benzynę zamiast krwi i myślę,że się mylicie,mam nadzieję że wam jeszcze pokaże na co go stać
domjenick Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 na chleb to on ma tyle, że Ci się nie śniło,jeśli praca to tylko ściganie to człowiek, który ma benzynę zamiast krwi i myślę,że się mylicie,mam nadzieję że wam jeszcze pokaże na co go stać skąd wiesz o czym śnię po nocach... a znam takich, którzy mają benzynę zamiast krwi, ale po wypadku niestety nie mogą utrzymać papierosa,pomimo tego dosyć żwawo sobie radzą w środowisku, gdzie byli wcześniej i nie siedzą na motorze, czy w aucie...robią wiele ciekawych rzeczy dla sportu z poziomu wózka inwalidzkiego
andy_sky Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 na chleb to on ma tyle, że Ci się nie śniło,jeśli praca to tylko ściganie to człowiek, który ma benzynę zamiast krwi i myślę,że się mylicie,mam nadzieję że wam jeszcze pokaże na co go stać skąd wiesz o czym śnię po nocach... a znam takich, którzy mają benzynę zamiast krwi, ale po wypadku niestety nie mogą utrzymać papierosa,pomimo tego dosyć żwawo sobie radzą w środowisku, gdzie byli wcześniej i nie siedzą na motorze, czy w aucie...robią wiele ciekawych rzeczy dla sportu z poziomu wózka inwalidzkiego nie wiem o czym śnisz i wcale mnie to obchodzi a to czy wróci czas pokaże mam nadzieję że się mylisz
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2012 http://www.tvn24.pl/-1,1742027,0,1,molotowami-w-samochod-f1-drzy-przed-bahrajnem,wiadomosc.html Z innej beczki a tak proszę uwierzcie mi na słowo nie nie jest źle z Robertem .Każdy chce chciał by aby był w F1 Polak .Ale mało kto wie że podczas wypadku walczyli o życie a nie o dłoń o nogę !!! nie daj Boże spotkało by to kogoś innego to prawda jest taka że nie zastanawiali by się nad tymi narządami tyko by amputowali,DLA życia poszkodowanego !! a ścięgna nerwy i mięśnie nie odradzają się w ciągu 12 miesięcy. Jak mało kto wiem i wierzę że jeszcze będzie Nam dostarczał emocji podczas wyścigów ,rajdów ...
domjenick Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 mogę się mylić, jak każdy na razie wszystko wskazuje na to, ze się odsunął od F1, z tylko Jemu znanych powodów...miały być testy w symulatorze chyba nawet w Ferrari, gdzie są wyniki tych testów? Czy w ogóle były? Miał być szybki powrót-nie ma-nie dziwię się z resztą...manager Kubicy Morelli też ostatnio nic nie mówi...z resztą wszyscy wypowiadają sie wymijająco i nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności za konkrety, takie bla bla bla...
andy_sky Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 http://www.tvn24.pl/-1,1742027,0,1,molotowami-w-samochod-f1-drzy-przed-bahrajnem,wiadomosc.htmlZ innej beczki a tak proszę uwierzcie mi na słowo nie nie jest źle z Robertem .Każdy chce chciał by aby był w F1 Polak .Ale mało kto wie że podczas wypadku walczyli o życie a nie o dłoń o nogę !!! nie daj Boże spotkało by to kogoś innego to prawda jest taka że nie zastanawiali by się nad tymi narządami tyko by amputowali,DLA życia poszkodowanego !! a ścięgna nerwy i mięśnie nie odradzają się w ciągu 12 miesięcy. Jak mało kto wiem i wierzę że jeszcze będzie Nam dostarczał emocji podczas wyścigów ,rajdów ... też wierzę
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 mogę się mylić, jak każdy na razie wszystko wskazuje na to, ze się odsunął od F1, z tylko Jemu znanych powodów...miały być testy w symulatorze chyba nawet w Ferrari, gdzie są wyniki tych testów? Czy w ogóle były? Miał być szybki powrót-nie ma-nie dziwię się z resztą...manager Kubicy Morelli też ostatnio nic nie mówi...z resztą wszyscy wypowiadają sie wymijająco i nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności za konkrety, takie bla bla bla... A kto mówił o testach ???? Onet ,fakt,WP i inne ... piszą bo coś muszą pisać ,aby później mogła się odbyć tak rozmowa kto mówił o szybkim powrocie ????? Nie ...to my kibice chcieliśmy tego nie zdając sobie sprawy z obrażeń. za co odpowiedzialność ? nie rozumiem ktoś ma Ci podać dokładny termin ? z godziną? nie tędy chyba droga. Tak jak mówiłem ścięgna mięśnie nie mogą mówić kiedy .... Gwarantuję Ci że jeśli Robert będzie pewny w 100% że jest gotowy to to ogłosi ,a do tego czasu pozostają nam tylko bardziej lub mniej wiarygodne plotki .
truckmaniac Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Fajne kwalifikacje. Choć nie cieszy mnie forma Ferrari, to sam wyścig zapowiada się ciekawie
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Fajne kwalifikacje. Choć nie cieszy mnie forma Ferrari, to sam wyścig zapowiada się ciekawie Zaraz obczaję wyniki bo siedzę jeszcze w pracy i nie lookałem w necie..
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 [h=2]2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX[/h] [TABLE=class: raceResults] Pos No Driver Team Q1 Q2 Q3 Laps 1 1 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 1:34.308 1:33.527 1:32.422 18 2 4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:34.813 1:33.209 1:32.520 13 3 2 Mark Webber Red Bull Racing-Renault 1:34.015 1:33.311 1:32.637 17 4 3 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:34.792 1:33.416 1:32.711 12 5 8 Nico Rosberg Mercedes 1:34.588 1:33.219 1:32.821 10 6 16 Daniel Ricciardo STR-Ferrari 1:33.988 1:33.556 1:32.912 17 7 10 Romain Grosjean Lotus-Renault 1:34.041 1:33.246 1:33.008 13 8 15 Sergio Perez Sauber-Ferrari 1:33.814 1:33.660 1:33.394 17 9 5 Fernando Alonso Ferrari 1:34.760 1:33.403 No time 11 10 11 Paul di Resta Force India-Mercedes 1:34.624 1:33.510 No time 15 [/TABLE]
truckmaniac Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Red Bull powraca do walki. Coś mi się zdaje, że zanosi się na jeden z najciekawszych sezonów ostatnich lat
domjenick Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 brawo Grosjean bravo cały team:wink:
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Bardzo dobry wyścig i wiele wyprzedzeń czyli to co kochamy:kox: Raikkonen i Grosjean :oklasky: Brawo dla Lotus-Renault
truckmaniac Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Lotus pokazał to, na co czekałem od początku sezonu Za to McLaren mega rozczarowanie
RS Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mina Raikönena jak zwykle - bezcenna W generalce tez wyglada podobnie jak wyniki tych kwalifikacji- ciekawe czy HAM cos z tego zrobi....
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Za to McLaren mega rozczarowanie Ja bym się bardziej martwił o Ferrari...
truckmaniac Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Za to McLaren mega rozczarowanie Ja bym się bardziej martwił o Ferrari... O Ferrari martwię bezustannie Ale od początku sezonu, gdyby nie Fernando, byłaby masakra. Za to McLaren miał być w topowej formie i póki co to właśnie rozczarowanie
odzim Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 i co fani Vetelka jeszt dobry jak uj :polew::polew::polew::polew:i co dzisiaj Ci głupio heheheh
Rekomendowane odpowiedzi