Toomaszek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam małe krótkie pytanko. Mam spolszczoną rns-e z softem 750 i mam pytanie czy jak włożę płytę z mapami dokładnie Audi RNS-E Navigation Plus 2015 CB (DVD3) czy przypadkiem nie zniknie mi polskie menu ??
Krumak Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie, nie zniknie. Mapy zawierają aktualizację softu do wersji 0750, którą Ty już posiadasz
Kolo91 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 A ja mam problem odnośnie navi. Nagrałem płyte Verbatim DVD+R DL nagrywarką Liteon iHas 124 z najniższą prędkością programem IMGBURN i nie działa. Soft aktualizowałem.
Toomaszek Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 A ja mam problem odnośnie navi. Nagrałem płyte Verbatim DVD+R DL nagrywarką Liteon iHas 124 z najniższą prędkością programem IMGBURN i nie działa. Soft aktualizowałem. 3 nagrywałem zanim poszło. Alkoholem, Nero, a poszło na ImgBurn a słyszałem ze windows media player nagrywają i też śmiga
hunter999 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam, mam problem z moją navi w Audi a mianowicie chodzi o to że nie widzi płyty ze spolszczeniem. LINK DO PL MENUPL menu nagrywam za pomocą UltraISO czyli klikam wypal płytę ISO bo to spolszczenie co mam zajmuje 129mb i jest w formacie ISO.Podczas próby wgrywania pl menu do navi wkładam płytę wchodzę w "SW DOWNLOAD" i pokazuje mi się coś takiego "Actual SW" May 30 2003" i pod tym jest napisane "SW on CD-R: ..." do wyboru mam "start" i "end" po kliknięciu "start" nic się nie dzieje podejrzewam że navi nie widzi tej płyty skoro w sw on cd-r są kropeczki zamiast jakiegoś napisu. LINK jak to wygląda na naviProszę was o pomoca może wytłumaczenie bo coś źle robię ? Z góry wielkie dzięki i proszę o nie usuwanie tematu do kosza z niewiadomych przyczyn.
Fido Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Spróbuj nagrać innym programem,np,Nero
hunter999 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ok tak też spróbuję dzisiaj ale jak to nagrać w nero ? są potrzebne jakieś profile czy coś takiego ?
Fido Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Żadnych profili nie trzeba. W Nero wybierz Nagraj Obraz Płyty , wskazujesz plik iso i się nagrywa. Spróbuj pliku spolszczającego ode mnie. https://drive.google.com/file/d/0Bx3w5UbgE7CeZFg2NkRBQnY3b1U/view?usp=sharing
hunter999 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ok jak kupię płytę to nagram dzisiaj i zobaczymy a prędkość nagrywania ma znaczenie tak jak przy nagrywaniu mapy ?
matek170 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Potrzebuje płytkę z mapami na 2015 na polske. Moja nagrywarka niestety nie obsługuje wymaganego profilu (ROM). Oczywiście zapłacę za płytę i stracony czas. Planuje wyjazd w Lutym na ferie a autko mam od niedawna. Z góry dziękuje za pomoc.
Krumak Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Potrzebuje płytkę z mapami na 2015 na polske. Moja nagrywarka niestety nie obsługuje wymaganego profilu (ROM). Oczywiście zapłacę za płytę i stracony czas. Planuje wyjazd w Lutym na ferie a autko mam od niedawna. Z góry dziękuje za pomoc. PW
Fido Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Fon z androidem i Automapa. Najlepsze rozwiązanie.
Rekomendowane odpowiedzi