radekaudi Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam tak jak w temacie chciałbym sie dowiedziec jakie sa objawy zuzytych poduszek skrzyni biegów zeby nie pakowac sie w niepotrzebne koszta...podczas jazdy przy szybkim dodaniu gazu czuc tak jak by szarpneło autem to samo przy odpuszczeniu... sprzeglo dwumasa poduszki silnika wymienione a problem jak byl tak jest Witam tak jak w temacie chciałbym sie dowiedziec jakie sa objawy zuzytych poduszek skrzyni biegów zeby nie pakowac sie w niepotrzebne koszta...podczas jazdy przy szybkim dodaniu gazu czuc tak jak by szarpneło autem to samo przy odpuszczeniu... sprzeglo dwumasa poduszki silnika wymienione a problem jak byl tak jest ???
greg2505 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 miałem urwaną poduszkę skrzyni i po za stuknięciem przy szybszym ruszeniu nic się nie działo
Przemox6 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Mi przy zużytej poduszce lewarek wchodził w wibrację
piotrekrkk Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 A mi przy rozciagnietej poduszce nie do końca wchodziła albo 1 albo 2 już nie pamiętam Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi