dynia950 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) WitamMam bardzo ważne pytanie, a mianowicie nie działa mi centralka zamka. Wszystko muszę ręcznie otwierać wina pompki tej w bagażniku po prawej stronie? (poprzedni właściciel mówił, że jest sprawna tylko trzeba coś z bezpiecznikami podziałać, bo nagrzebał a się nie znał) do tego lusterka elektryczne sterowane na odwrót lewe dotyczy prawego i na odwrót, ale to akurat chyba trzeba zamienić kabelkami na odwrót i będzie sprawne. Wyświetlacz nie wyświetla nic na tych 4 kwadracikach a do tego tam gdzie powinno pokazywać biegi nic się nie dzieje (przy włączonych światłach są słabiej podświetlane ) deska w 90% taka sama jak moja http://www.vag-podkarpacie.pl/files/deska_rozdzielcza_115.jpgTak samo nie działa światło podczas otwierania drzwi grzebałem ale nic nie daje jak sam nie klikniesz to się nie zaświeci.W bagażniku oraz przy daszku pasażera przy otwarciu go i odchyleniu lusterka zaświeci się), ale główne oraz w drzwiach nie świecą.Ostatnim problemem jest problem z klimą tzn nie grzeje i nie działają albo ledwo co działają nawiewy te które nie dają na szybę tylko na pasażerów kierowcę. Myślę, że to temat elektroniki z tą klimą, bo obstawiam grzałkę od klimy (ps ten potencjometry od klimy działają w opcji 360 stopni. Obracasz ile chcesz)Jako, że na tym forum są geniusze którzy mają styczność z tym autem od dawna błagam o pomoc.Jestem zielony. Po latach użytkowania motocykli zdecydowałem się na samochód pozdrawiam Edytowane 13 Stycznia 2016 przez dynia950
Ever Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Po pierwsze: Czy to nie przeróbka z anglika?
dynia950 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Nieee wiem jak mogę to sprawdzić? Edytowane 13 Stycznia 2016 przez dynia950
sebidi Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Czy fotel Pasażera nie wydaje się bardziej wytarty niż kierowcy właśnie lusterka światła przód jak świeca po której stronie masz przeciwmgielne tył czy brzeczek od świateł nie piszczy po otwarciu drzwi pasażera oraz jeszcze możesz wlepke z bagażnika rozszyfrować tam któryś kod wskazuje zakład produkcyjny z którego pojazd wyjechał
dynia950 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) żaden brzęczek nie piszczy odziwo o.O fotel widocznie mocniej przetarty od strony kierowcy.jedyne dziwne to to że nie można od strony pasażera wcisnąć guzika na otwartych drzwiach, a na kierowcy można. (to mnie skusiło, aby mieć podejrzenia)Co świateł przeciwmgielnych z przodu nie mam, ponieważ ktoś założył nie oryginalne la sportowe bodykity (wieś tuner jakiś) To co wyeliminowałem to:Pokazuje już normalnie biegi (po usunięciu błędów vagiem)Bezpieczniki sprawdzone wszystkie okey działają.Dostrzegłem problem klimy w tym że są zniszczone linki od potencjometrów więc całe wymienię. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez dynia950
Rekomendowane odpowiedzi