Damian Lawniczak Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam mam pewnien problem nie wiem juz sam co robic czy moge liczyc na jakies naprowadzenie otoz problemem jest panel klimatronika ktory raz dziala a raz nie tzn> poprostu podswietlacz klimatronika swieci sie caly i mruga na nim literka nr 9 nawet jak wylacze auto to panel klimatronika caly czas swieci (wtedy musze recznie wyciagac bezpiecznik od niego zeby nie padl wkoncu aku ) a nieraz poprostu wsiadam do auta przekrecam kluczyk i klimatronik normalnie dziala a kiedy zgasze auto znowu sie zacina, sorki za taki chaos ale juz naprawde jestem bezradny czy celowac w nowy panel czy problem jest gdzies indziej ? Pozdrawiam i dzikuje za odpowiedzEmotikon smile
tomek1988r Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Na początek sczytaj błędy vagiem, zrób test klimatronika. W najgorszym przypadku czeka Cie wymiana, ale niezbyt droga bo zajechanego klimatronika kupisz za grosze.
jacek70 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Też zalecam zacząć od podłączenia kompa.
Damian Lawniczak Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ok dzieki Panowie jak bede mial spis bledow z vaga dam Wam znaka Pozdrawiam ! a wiec tak ogarnalem to i jest Kod usterek : 1273 Dmuchawa Powietrza Swierzego > Uszkodzony nawiew swiezego powietrza. Informacje se sterownika dotyczace kodow usterek >przerwa/zwarcie do bieguna plus Zaznacze jeszcze ze fotel pasazera nie grzeje wogole bys moze stad ten komunikat na dole ,przerwa/zwarcie do bieguna plus ' nie wiem czy to moze miec powiazanie z tym ze panel caly czas swieci i mruga na nim 9 Dzieki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi