kopiec16 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Przymierzam się do zakupu jakiś innych stołków do mojej b5. Aktualnie mam szare kubły i jasne wnętrze. Zastanawiam się nad szarymi kubłami w skórze. Nie wykluczam kupna z A6 c5 na elektryce. Od zawsze podobały mi się połskóry z alkantarą montowane w c5. I tutaj pytanie. Czy widział ktoś i dysponuje jakimiś zdjęciami jasnego wnętrza z ciemnymi fotelami?? Jak to by wyglądało. Czy nie kombinować i ładować zwykłe szare skóry. szare półskóry są raczej nie do dostania w polsce za przystępną cene, a na recaro mnie nie stać ( Edytowane 13 Stycznia 2016 przez kopiec16
Jaro959 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Moim zdaniem już masz tam dość 'kolorowo' i dołożenie kolejnego innego koloru będzie się gryzło. Ja założyłem inny kolor foteli (świadomie zmieniam całe wnętrze na czarne z szarego) to już mi się to gryzie. Oczywiście kwestia gustu
erste Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Raczej nie będziesz zadowolony z takiej wymiany znajomy kombinował tak i potem zmieniał plastiki na ciemne bo było beznadziejnie Witam. Przymierzam się do zakupu jakiś innych stołków do mojej b5. Aktualnie mam szare kubły i jasne wnętrze. Zastanawiam się nad szarymi kubłami w skórze. Nie wykluczam kupna z A6 c5 na elektryce. Od zawsze podobały mi się połskóry z alkantarą montowane w c5. I tutaj pytanie. Czy widział ktoś i dysponuje jakimiś zdjęciami jasnego wnętrza z ciemnymi fotelami?? Jak to by wyglądało. Czy nie kombinować i ładować zwykłe szare skóry. szare półskóry są raczej nie do dostania w polsce za przystępną cene, a na recaro mnie nie stać (
kopiec16 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Też mi się wdaje że to może się gryźć. Na pewno nie założę bananowej skóry, Moim zdaniem pasują jedynie szare skóry. Ma ktoś zdjęcie takiego wnętrza ?
sebidi Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ty masz beżowe wnętrze tzn tak na zdjęciu wygląda więc szare skóry wg mnie słaby pomysł szukaj beżowych skór ja wsadziłem takie z a6 c5 Juz prędzej bym czarne założył niż szare
Rekomendowane odpowiedzi