markus117 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam mam pytanko,kupiłem audi A4 B5 sedana 2001rok w którym jest bose system tyle tylko że brakuje mi basu i tu pytanie czy jest możliwośc zamontowania oryginalnego subwoofera so sedana, jeżeli tak to czy potrzebuje do niego jakiś stelaż(plastik) oraz czy trzeba prowadzić instalację? a także czy potrzebuje do niego wzmacniacz.Bardzo prosze o pomoc przeszukałem całe forum ale nie znalazlem żadnego konkretnego tematu.Dzieki
Grzesiek234 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Witaj Nie dawno podejmowałem wątek ori subwoofera do B5 sedan i wyszło na to ze taki nie istnieje, były tylko w avantach. W sedanach pojawiły się dopieo w B6 i były podwieszane pod tylną półkę. Widziałem kilka sedanów z bose na pokładzie i żaden nie miał subwoofera, a bose to najlepsze nagłośnienie jakie audi oferowało więc gdyby istniał sub. do sedana to byś go miał na pokładzie.
ujanusza Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zawsze możesz dołożyć inny :> , kup wzmacniacz, podciąg kable, kub tubę basową i podłącz to wszystko razem.
markus117 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Opublikowano 19 Listopada 2008 Właściwie to wzmacniacz mam założony znalazłem go w bagazniku po lewej stronie tyle tylko ze nie wiem jak moge do niego podłączyć sub?
vikis4 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 A czy ktoś z was próbował dopasować sub bose od avanta do sedana?
ujanusza Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Daj jakieś zdjęcie tego wzmacniacza (tam gdzie ma gniazda) to Ci pomogę
kyluck Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam mam orginalnego bossa bez tuby bo w sedanie jej nie było z tego co mi wiadomo czy jest możliwość podpięcia jakąś inną tube i czy będzie to jakoś w miare grało???
ujanusza Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jest taka możliwość i będzie w miarę fajnie grało
Rekomendowane odpowiedzi