PiotrasPoznań Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Muszę poczekać jeszcze 1.5 roku i kupić jako drugie auto a6 c6 3.0 quattro ? Grunt żeby jednostka była zdrowa, wtedy też się odpycha? Edytowane 5 Marca 2017 przez PiotrasPoznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrasPoznań Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Heja Nic się nie dzieje, skopałem tylko spasowanie przodu i nie mogę wrócić do ładu.. Ktoś jakieś rady? Dostałem paczkę od użytkownika dzik za co bardzo dziękuję komplet wahaczy razem z filtrami i olejem W d*pę dostała miska olejowa którą zahaczyłem próg zwalniający i niestety.. też wpada nowa Do tego czekam za przekaźnikiem/przerywnikiem migaczy bo po jednej regeneracji też odmówił posłuszeństwa Plus wleciała mała paczka kosmetyków, w chwili wolnej obywam się z rupesem lhr21es i efekty niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To one step? Czym robiłeś, bo widzę jakieś kosmetyki sof99? Moje po lakierowaniu wygląda dobrze, ale gdzieś czasami w słońcu widzę delikatne świrle i zamierzam to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrasPoznań Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Duds napisał: To one step? Czym robiłeś, bo widzę jakieś kosmetyki sof99? Moje po lakierowaniu wygląda dobrze, ale gdzieś czasami w słońcu widzę delikatne świrle i zamierzam to ogarnąć To była pierwsza praca z maszyną, średni pad i pasta lekko ścierna sonaxa. Soft'a jest cleaner pod wosk i wosk które akurat do swojego kupiłem. Musze się jeszcze pobawić żeby wykorzystać potencjał tego rupesa i jego skok a później (pewnie na przyszły sezon) zabrać się za porządne odświeżenie swojego Póki co nie mam zbytnio dostępu żeby myć auto na 2 wiadra więc zostając przy myjkach automatycznych i opieram się o one step. A jeśli chcesz AIO to mogę polecić Poorboys World Polish with Sealant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrasPoznań Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 i takie bum 2 dni przed urlopem.. zobaczymy jak ocenia sprawę w PZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro1120 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Co to się wydarzyło??? Cały jesteś kolego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Ale dostała i po feldze też poszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrasPoznań Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 autobus pociągnął mnie bokiem na zakręcie i niestety.. Nie wiem jeszcze co wymyślą w PZU, w poniedziałek jadę na tygodniowy urlop więc póki co auto zastępcze i śmigam Mimo wszystko chce aby zostało u mnie, ostatnio już wymieniałem takie pierdoły jak gumy tłumika, łożyska, kolanko od turbo więc.. auto powinno mi jeszcze posłużyć spokojnie z 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro1120 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Ratuj, bo nie ma tragedii, dobry fachowiec ogarnie to że śladu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Na alle ma w przystępnej cenie całe poszycie ori wytną co potrzeba i jak nowe będzie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrasPoznań Opublikowano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Temat się robi bo szkoda auta oddawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrasPoznań Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Auto już dawno zrobione ale nic jako tako się nie dzieje Na auto wpadły 16, 18' pogoniłem i tak się teraz bujam (strasznie mało ponieważ zmieniłem pracę i wystarczą mi trzewiki, dodatkowo właśnie robi się rozrząd + świece) Cały czas myślę nad czymś co mogę wrzucić na przednie w drzwi żeby grało.. Dzik dzięki za paczkę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edge31 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ja wrzuciłem Hertz dsk 165 i jest mega Czysty i głęboki bass pod samym ori radiem Musiałem dokupić jedynie adapter pod większe głośniki jak coś to mam jeszcze jeden komplet z poliwęglanu na sell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Auto już dawno zrobione ale nic jako tako się nie dzieje Na auto wpadły 16, 18' pogoniłem i tak się teraz bujam (strasznie mało ponieważ zmieniłem pracę i wystarczą mi trzewiki, dodatkowo właśnie robi się rozrząd + świece) Cały czas myślę nad czymś co mogę wrzucić na przednie w drzwi żeby grało.. Dzik dzięki za paczkę ! ale żeś teraz downgrade doj**ał z tymi 16'[emoji23][emoji23] tym bardziej trza było 18 zostawić jak auto mało się kulaWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi