miikii Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie. mam problem z bardzo głośnym powiadomieniem o połączeniu mojego telefonu z oryginalnym bluetooth. Dźwięk który pojawia się w głośnikach jest bardzo uciążliwy. Na pokładzie jest RNS-E Led. Oczywiście chciałbym to zmienić szukałem ale nie znalazłem. Jeśli możecie mi pomóc to bardzo was proszę. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez miikii
Raffaello_78 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Musisz w radio po połączenie telefonu za pomocą skrajnego przycisku w radio po prawej stronie na dole wcisnąć Menu i zmienić na left+right Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
miikii Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 raffaello dzięki za odpowiedź. Nie za bardzo cię zrozumiałem możesz jaśniej. bardziej zrozumiałym językiem ?
truszek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja ani wcale nie zrozumiałem Kiedyś drążyłem temat, i podobno nie da sie ściszyć... Aczkolwiek nadal mam nadzieje, że się da..
Rekomendowane odpowiedzi