endriu121 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Mam taki problem nie działa mi nawiew na kratki wieje tylko gorące powietrze na szybę i miga mi przez 2 minuty panel. Proszę o pomoc ponieważ jestem nowicjuszem w tych sprawach a autko posiadam od 2 tygodni. Fajnie że jest to forum bo mechanicy potrafią obedrzeć ze skóry.
regis Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 zdecydowanie polecam ten artykuł ^^ http://www.a4-klub.pl/smf/faq_klimatyzacja-t40533.0.html
domelq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Otóż to, najpierw szukamy i czytamy. A jak nie ma to pytamy
endriu121 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 Najgorsze jest to ze byłem na kompie i nic nie pokazało wszystko sprawne natomiast dalej miga mi ekranik i słychać pisk w środku nie wiem czy to wiatraczek czy co? proszę o pomoc.Acha nawiew na przednie kratki zaczął mi działać ale nie jest to co było na początku słabiutko wieje a jak dam na max to piszczy.
ozi_wells Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 ale piszczy w climatroniku czy w nawiewach????
ozi_wells Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 no to moze cos z silnikiem dmuchawy.
Rekomendowane odpowiedzi