MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Miron Akjam napisał że 99% jedzie ale jak do 6.45 nie da znaku życia to mam startować
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Czyyli nie jedzie B-) Naciapane z Z2
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Myślałem że wypad będzie w większym gronie - ale śmiechu i tak będzie kupa
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 MAjki jak by Ewcia miała problem i strach w jeździe na nartach to jej damy deskę przynajmniej pługiem nie pojedzie Ps. Ważne że praktycznie wszyscy co jadą się uczą to przynajmniej poziom będzie równy udanego wypadu Stasiu dawaj z nami i nie ciulaj że wolnego nie dostaniesz - jak by Basia rodziła też byś miał wolne a to prawie tak samo ważne
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 niestety nie dam rady, jeszcze rok temu o tym czasie było nas w robocie dwóch, a od prawie roku jestem sam i d*pa
Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) MAjki jak by Ewcia miała problem i strach w jeździe na nartach to jej damy deskę przynajmniej pługiem nie pojedzie Ps. Ważne że praktycznie wszyscy co jadą się uczą to przynajmniej poziom będzie równy udanego wypadu Stasiu dawaj z namii nie ciulaj że wolnego nie dostaniesz - jak by Basia rodziła też byś miał wolne a to prawie tak samo ważne Ty nie chlej bo rano kierujesz a ja spieniestety nie dam rady, jeszcze rok temu o tym czasie było nas w robocie dwóch, a od prawie roku jestem sam i d*pa Ty nie chlej bo jutro kkierujesz ja spie obok Naciapane z Z2 Żałować... Naciapane z Z2 Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki za Wypad Wszystkim obecnym... Obym następnym razem też mógł pojechać... chociaż na chwile jak dziś... i po nockach " nie ma czasu" niszczy podwójnie... Teraz browar... Wieczorem wizyta w Kebabie... Naciapane z Z2 Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Mario22
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 dzięki za mega, mega udany wypad widać był nam pisany bo wszystko było jak trzeba Mario, Pucek, Majki - dzięki za transport oby więcej tak udanych wypadów szkoda tylko że na nic "nie było czasu"
MAJKI Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 "nie było czasu" = zjazdy na pełnej piździe hahahaDzięki również za fajny wypad, wszystko było gites (piweczko, jedzonko z grilla i gofery, nie miron ? )
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 nutella dzisiej wyjątkowo wchodziła - może dlatego że bezpośrednio po kiłbasie i musztardzie
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Miron Akjam napisał że 99% jedzie ale jak do 6.45 nie da znaku życia to mam startować Czyyli nie jedzie B-) Naciapane z Z2 Czyli nie czyli. Dzięki ludziska za miły dzionek! Także tego... Nienawistna czwórka... Od Lewej: Majki, Akjam, Gofer78 no i Pucek. Ważne, że po wyjeździe każdy ma postanowienia.
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dzięki ludziska za tak zajefajny dzionek, chyba lepiej być nie mogło, teraz ledwo co siedzę a głowa lata mi na boki, ale tak to jest jak się od wczoraj nie spało Gofer87 jak zawsze twierdził że "nie ma czasu" ale to już normalne, przecież mieliśmy się tylko rozgrzać przed resztą sezonu A postanowienie jest... Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI
afroo. Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Pięknie się Wam udał wypad. Ja odpuściłem dzisiejszy wyjazd na korzyść jutrzejszych testów Burtona na Czantorii. ; )
Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dzięki ludziska za tak zajefajny dzionek, chyba lepiej być nie mogło, teraz ledwo co siedzę a głowa lata mi na boki, ale tak to jest jak się od wczoraj nie spało Gofer87 jak zawsze twierdził że "nie ma czasu" ale to już normalne, przecież mieliśmy się tylko rozgrzać przed resztą sezonu A postanowienie jest... Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Widzisz q chciales zebym zostal do końca ido robotyNaciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi