Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Śląski WYPAD NARCIARSKI 22.01 (Piątek)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron Akjam napisał że 99% jedzie ale jak do 6.45 nie da znaku życia to mam startować

Opublikowano

Czyyli nie jedzie B-)

Naciapane z Z2

Opublikowano

Myślałem że wypad będzie w większym gronie - ale śmiechu i tak będzie kupa :decayed:

Opublikowano

MAjki jak by Ewcia miała problem i strach w jeździe na nartach to jej damy deskę :grin:

przynajmniej pługiem nie pojedzie

Ps. Ważne że praktycznie wszyscy co jadą się uczą to przynajmniej poziom będzie równy :bag:

udanego wypadu :)

Stasiu dawaj z nami

i nie ciulaj że wolnego nie dostaniesz - jak by Basia rodziła też byś miał wolne a to prawie tak samo ważne

Opublikowano

niestety nie dam rady, jeszcze rok temu o tym czasie było nas w robocie dwóch, a od prawie roku jestem sam i d*pa :kwasny:

Opublikowano

Stasiu, ciężko o dwóch prezesów :)

Opublikowano (edytowane)

MAjki jak by Ewcia miała problem i strach w jeździe na nartach to jej damy deskę :grin:

przynajmniej pługiem nie pojedzie

Ps. Ważne że praktycznie wszyscy co jadą się uczą to przynajmniej poziom będzie równy :bag:

udanego wypadu :)

Stasiu dawaj z nami

i nie ciulaj że wolnego nie dostaniesz - jak by Basia rodziła też byś miał wolne a to prawie tak samo ważne

Ty nie chlej bo rano kierujesz a ja spie

niestety nie dam rady, jeszcze rok temu o tym czasie było nas w robocie dwóch, a od prawie roku jestem sam i d*pa :kwasny:

Ty nie chlej bo jutro kkierujesz ja spie obok

Naciapane z Z2

Żałować...

3986971855d5e4b1f9b7cca7d1237ecf.jpg

c16a5bc6fe4f3a6574bf1dcd0adc4f30.jpg

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Jest gites

Opublikowano (edytowane)

a0b8d85b9d0e2cf37281818a73518702.jpge6da43a1ad6af9c0aa6d0417a8a8ddfd.jpg3119db5b394e47aa702b726b4b519107.jpg82070cfa042825cbf119f4e7645f200d.jpgec6e659940c7ed8b97f4fbfc75fe2b16.jpg

Dzięki za Wypad Wszystkim obecnym... Obym następnym razem też mógł pojechać... chociaż na chwile jak dziś... i po nockach " nie ma czasu" niszczy podwójnie... Teraz browar... Wieczorem wizyta w Kebabie...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

dzięki za mega, mega udany wypad

widać był nam pisany bo wszystko było jak trzeba

Mario, Pucek, Majki - dzięki za transport

oby więcej tak udanych wypadów

szkoda tylko że na nic "nie było czasu" :grin:

Opublikowano

"nie było czasu" = zjazdy na pełnej piździe hahaha

Dzięki również za fajny wypad, wszystko było gites (piweczko, jedzonko z grilla i gofery, nie miron ? )

Opublikowano

nutella dzisiej wyjątkowo wchodziła - może dlatego że bezpośrednio po kiłbasie i musztardzie :grin:

Opublikowano

2tt67alx.jpg

Opublikowano

Miron Akjam napisał że 99% jedzie ale jak do 6.45 nie da znaku życia to mam startować

Czyyli nie jedzie B-)

Naciapane z Z2

Czyli nie czyli. :decayed:

Dzięki ludziska za miły dzionek! :good::kox:

2w4bhwn.jpg

Także tego... Nienawistna czwórka... Od Lewej: Majki, Akjam, Gofer78 no i Pucek.

Ważne, że po wyjeździe każdy ma postanowienia. :decayed:

Opublikowano

Dzięki ludziska za tak zajefajny dzionek, chyba lepiej być nie mogło, teraz ledwo co siedzę a głowa lata mi na boki, ale tak to jest jak się od wczoraj nie spało :decayed:

Gofer87 jak zawsze twierdził że "nie ma czasu" ale to już normalne, przecież mieliśmy się tylko rozgrzać przed resztą sezonu :grin:

A postanowienie jest... :decayed:

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :kox:

Opublikowano

Gofer78 :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Pięknie się Wam udał wypad. :thumbup1:

Ja odpuściłem dzisiejszy wyjazd na korzyść jutrzejszych testów Burtona na Czantorii. ; )

Opublikowano

Gofer78 :grin: :grin: :grin:

No a jak :decayed:
Opublikowano

Dzięki ludziska za tak zajefajny dzionek, chyba lepiej być nie mogło, teraz ledwo co siedzę a głowa lata mi na boki, ale tak to jest jak się od wczoraj nie spało :decayed:

Gofer87 jak zawsze twierdził że "nie ma czasu" ale to już normalne, przecież mieliśmy się tylko rozgrzać przed resztą sezonu :grin:

A postanowienie jest... :decayed:

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :kox:

Widzisz q chciales zebym zostal do końca ido roboty

Naciapane z Z2