Gość Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam. Niestety w mojej wersji przedliftowej nie ma na suficie światełka z tyłu. Czy jest to technicznie możliwe aby to światełko se tam dołożyć? Zauważyłem że poliftowa podsufitka z takim światełkiem jest delikatnie wyprofilowana w miejscu tego światełka.
sebidi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja zmieściłem w przedliftowej podsufitke cały ten tylni poliftowy panel z lampkami najlepiej dorwać całość z metalową ramka w którą ta lampka wchodzi
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dzięki za odpowiedź PytanieJak kabelki poprowadziłes i jak je podłączyłes ???
sebidi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Wrzuciłem tez lampkę przednia od polifta razem z całą wiązka Edytowane 19 Stycznia 2016 przez sebidi
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 A tą przednią z polifta podłączyłeś pod istniejąca wiązkę ??
Kwinto69 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 A tą przednią z polifta podłączyłeś pod istniejąca wiązkę ?? to w takim razie jeszcze trafić przednią ambient
sebidi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak pod ori wiązkę podpiolem komplet z lifta jest temat jak to podlaczyc
Norbert91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Ciekawy pomysł, dołożyć biały led i będzie wyglądało kozacko
Gość Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Takie może głupie pytanie, czy do tego trzeba zdjąć podsufitkę ?? ps ja mam taką lapmke jak na zdjęciu. Jaką mam opcje jeśli chodzi o montaż tylnej ? http://www.directupload.net/file/d/4271/zqs7ikrg_jpg.htm Szczerze nie jestem za dokładaniem gratów z polifta do przedlifta Lubię moją serię ale chętnie bym dołożył takie światełko bo niestety syn z tyłu jeździ i mam już dosyć szukania jego zabawek z latarką w ręce Myślę że najłatwiej będzie zamontoac takie o to coś "D http://allegro.pl/audi-a4-b5-lampka-oswietlenie-i5396319814.html Edytowane 21 Lutego 2016 przez Gość
sebidi Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Nic nie trzeba ściągać szczerze powiedziawszy jakbym miał takie coś zakładać z tyłu jak w linku to chyba bym sobie darował
pawelwor Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Szczerze nie jestem za dokładaniem gratów z polifta do przedlifta Hie Hie za dokładaniem gratów z polifta, które pasują, nie jesteś, ale za robieniem wiochy z autka już tak... Edytowane 21 Lutego 2016 przez pawelwor
Gość Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Szczerze nie jestem za dokładaniem gratów z polifta do przedlifta Hie Hie za dokładaniem gratów z polifta, które pasują, nie jesteś, ale za robieniem wiochy z autka już tak... A wytłumaczysz co w tym wiochowatego? Może wtedy się zastanowię Nic nie trzeba ściągać szczerze powiedziawszy jakbym miał takie coś zakładać z tyłu jak w linku to chyba bym sobie darował To co tam mogę zamontowac co faktycznie dobrze wygląda. Podstawowe pytanie, czy w wszystkich przedliftowych sedanach nie było z tyłu żadnej lampki ??
sebidi Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 W przedliftowych sedanach były lampki w słupkach jako dodatkowa opcja doświetlenia ja wsadziłem komplet z lift i nie żałuję
Gość Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 W przedliftowych sedanach były lampki w słupkach jako dodatkowa opcja doświetlenia ja wsadziłem komplet z lift i nie żałuję Czy jest opcja założyć taką poliftową z tyłu i z przodu żeby to razem jakos wyglądało, gdy z przódu mam najwyklejsza lampkę jak na załączonym wcześniej obrazku ?. Widziałem że z polifta głównie sa te duże lampki przednie.
sebidi Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Wystarczy wyciąć miejsce w podsufitke i da się zalozyc W polifcie są tylko duże i przyciski mają podświetlane na czerwono tył również i fajnie to wyglada
Gość Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Wystarczy wyciąć miejsce w podsufitke i da się zalozyc Ok to tak zrobię. Znalazłem u mnie zestaw z kombiaka Przód środek i nie potrzebny tył za 40zł z kabelkami. Kupię sobie skalpel i będę ciął Zamówię zestaw myślę że za tydzień będę montował. Rozumiem że instalacji nie przerabiałes ??. Czy jakbym miał z czymś problem mogę ciebie prosić o pomoc ? ps. czy w miejscu wycięcia podsufitki wchodzi jakaś metalowa ramka pod te światełka bo nigdzie nie ma tego :/.
sebidi Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Przednia pasuje na śruby tak jak stara a do tej na tył taki stelaż potrzebny żeby się ładnie trzymała w przedniej nieco zasilanie trzeba przerobić bo orginalnie 3 kable wychodzą a tylna jest zasilana wiązką z przedniej Trzeba tylko dołożyć przewód od podświetlenia przycisków
marasekm Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 A skąd brałeś zasilanie do podświetlenia?? Myślałem o tym, żeby pod podświetlenie zapalniczki się podpiąć.
sebidi Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zasilanie obojętnie nawet z przycisków
Rekomendowane odpowiedzi