golab24 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam, Chciałbym się zabrać za wymianę foteli i nie chciałbym czegoś połamać. W związku z tym mam pytanie. W jaki sposób zdemontować plastikowe osłony prowadnic foteli przednich, oraz jakich kluczy użyć do odkręcenia prowadnic? Wszelkie zdjęcia mile widziane ;-)
Artur_8K0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 W swojej B8 wyjmowałem fotele przy okazji prania wnętrza... Z racji tego że był to totalny golas (chyba najbardziej goła wersja jaką można sobie wymarzyć) były to zwykłe welurowe stołki bez elektryki. Osłony z tego co pamiętam trzymały się na takich "śrubkach" wciskanych i po ich wyjęciu osłony zchodziły... Później odpowiedni klucz i jazda...
golab24 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Problem w tym że w tych przednich osłonach prowadnic żadnych "śrubek" lub "kołków" nie widzę. No i połamałem... Ale chociaż wiem jak zdemontować pozostałe przednie plastiki. http://zapisz.net/view.php?filename=867_plastik.gif 1 - podważamy min 1 cm w górę 2 - wysuwamy
Rekomendowane odpowiedzi