Polbors Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam. Mam problem natury następującej. Poprzedni właściciel mojego Audika "zaślepił" spryskiwacze reflektorów. Rozebrałem zderzak i ni jak nie moge dojść do tego jak to zrobił. Pompka druga działa, płyn w wężykach jest a dysze nie wyskakują. Próbowałem ręcznie wypchać ale się nie da. Nie widać, żeby było coś z czymś przyklejone. Ktoś pomoże ?
rav85 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 zobacz czy jest wsadzony bezpiecznik który daje prąd do silniczków wypychających spryski
fifek-1985 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 ewentualnie masz uszkodzone same spryskiwacze,
Gwerty Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 zobacz czy jest wsadzony bezpiecznik który daje prąd do silniczków wypychających spryski w b5 nie ma zadnych silniczków wypuchających spryskiwacze. spryski wysuwają się pod ciśnienie płynu. zdejmij wąż i zobacz czy jest ciśnienie jak pompka pracuje.
Rekomendowane odpowiedzi