Kriss254 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam mam pytanie jeśli zamieszczam je w złym miejscu albo był temat wałkowany to sory ale nie mam czasu szukac a chciałem zapytać czy jest jest mozliwa regeneracja soczewki badz odblysnika i jaki bylby mniej wiecej koszt takiej operacji? z gory dzieki za odpowiedzi
Sedrak Dan Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam mam pytanie jeśli zamieszczam je w złym miejscu albo był temat wałkowany to sory ale nie mam czasu szukac a chciałem zapytać czy jest jest mozliwa regeneracja soczewki badz odblysnika i jaki bylby mniej wiecej koszt takiej operacji? z gory dzieki za odpowiedzi Uderzaj do GWERTY . Będziesz zadowolony w 100%.
Janis Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam mam pytanie jeśli zamieszczam je w złym miejscu albo był temat wałkowany to sory ale nie mam czasu szukac a chciałem zapytać czy jest jest mozliwa regeneracja soczewki badz odblysnika i jaki bylby mniej wiecej koszt takiej operacji? z gory dzieki za odpowiedzi Uderzaj do GWERTY . Będziesz zadowolony w 100%. Miałem ten sam problem, i jestem zadowolony w 100% poprzez właśnie użytkownika GWERTY.
Kriss254 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam mam pytanie jeśli zamieszczam je w złym miejscu albo był temat wałkowany to sory ale nie mam czasu szukac a chciałem zapytać czy jest jest mozliwa regeneracja soczewki badz odblysnika i jaki bylby mniej wiecej koszt takiej operacji? z gory dzieki za odpowiedzi Uderzaj do GWERTY . Będziesz zadowolony w 100%. Miałem ten sam problem, i jestem zadowolony w 100% poprzez właśnie użytkownika GWERTY. dzieki za odpowiedzi juz gwerty sie ze mna skontaktował i omawiamy temat
Rekomendowane odpowiedzi