ADAMJANA4 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 witam panowie nie jestem znawcom i z moich znajomych się z tym nie spotkał jak załacze spryskiwacze to dmuchawa wali na całego przez chwile
Madol1 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 witam panowie nie jestem znawcom i z moich znajomych się z tym nie spotkał jak załacze spryskiwacze to dmuchawa wali na całego przez chwile Mam to samo w mojej B6, przypuszczam że jest to celowy zabieg. Całe ciepło kierowane w tym momencie jest kierowane na szybę (chyba w tym celu żeby płyn ci nie zamarzał na szybie)
boguc Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Mam to samo , spryski działają i od razu automatycznie nawiew na szybę jest odpalany.Myślę że to celowe i pozytywne działanie.
kt65c453 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 jak walisz spryski to zamyka się klaka świeżego powietrza i jest obieg zamknięty a to juz nie rzez filtr wiec powietrze ma mniejsze opory i niby wieje mocniej, jest to celowe żebys nie wąchał często mega śmierdzącego (zimowego) płynu spryskiwaczy
ADAMJANA4 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 dzięki za odpowiedz koniec tematu i znów cos nowego wiem
iwadrian Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Działa to tylko wtedy gdy jest włączony nawiew na szybę( odmrażanie). Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
kt65c453 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 w moim przypadku działa to zawsze, bez względu na tryb czy to odmrażanie czy nie
Recommended Posts